lauantai 17. joulukuuta 2011

Kotia kuntoon.

 Ennen ja jälkeen.

Tässä oli ennen aidot 70-luvun peilit, oikein retrot. Ne on ollut siinä kun en ole saanut aikaseksi niitä nypittyä irti. Olivat pultattuina seinään. Lopulta löysin itselleni uuden peilin (tuo mikä kuvissa on). Sain ruuvailtua irti sen vanhan. Ikävä kyllä proppuja oli runsaasti, ja seinä jäi rumaksi. Tänään, ihan tuosta noin vaan, päätin että tänään, nyt just, on saatava seinä maalattua.
Eikun kauppaan hakemaan tarvikkeita. Muutaman tunnin uurastuksen jälkeen oli seinä pesty, paklattu, hiottu ja maalattu kahteen kertaan. Lopputulos ei ole ammattilaisen tasoa, mutta riittää mulle. Seinä on nyt siisti. Tai no, vähemmän epäsiisti.

Olen vesivahingon jälkeen ollut kuin huumeessa, kotia laittanut kuin viimeistä päivää. Koukuttunut paikalliseen FB kirppikseen, mistä teen löytöjä kerta toisensa jälkeen. Olen hyvin huokealla hinnalla kunnostanut ja uusinut kodin sisustusta. Muutamia pikkujuttua olen kaupasta uutena ostanut.

Nyt mulla kiikarissa keittiön uudistus. Uudet verhot, matto ja pöytäliinat on jo. Pöytäkin varattuna kirpparilta, kunhan sen saan kotiin hoidettua. Sit alkaa keittiökin näyttää mukavemmalta. Tänään tosin maalaushuumassa maalasin vanhan pöydän jalat jotka olivat saanet iskuja.N yt pöydän jalat eivät häpeile enää. Voi vaikka oman pöydän myydä eteenpäin. 

Eteinenkin kaipaa uutta lipastoa, nykyisen väri ja tyyli ei sovi siihen mitä haluan. Joten nekin kiikarissa.


Uudella kamerallakin räpsitty. Tämä on yksi harjoituskuvista. Romantiikkaa ilmassa, mutta ei omassa arjessa, vieläkään. Pah, ikisinkku taidan jo olla.

Töissä jaksettu olla, jäljellä enää kaksi työaamuherätystä ja sitten ansaittu ja kaivattu LOMA!

Kiva jos joku vielä jaksaa lueskella blogia, jätä kommentti käydessäsi. Kiitos.

Hyvää viikonlopun jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Toki täällä käydään, ihana lukea positiivista jutusteluasi ja ennenkaikkea uuden kodin tai siis kodin uudelleen sisustamista :) Ihan iskee itsellekkin moinen tarve.....

  VastaaPoista
 2. Tiitsa, kiva kun käyt. Mäkin sun luona vierailen lähes päivittäin. Viestin jättäminen vaan meinaa aina jäädä.

  VastaaPoista
 3. Täällä ollaan, mutta nykyään harvemmin muutenkin blogimaailmassa tai ainakaan kommentoimassa. Hyvää Joulun odotusta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Pilviharso!
  Hyvää joulun odotusta myös sinulle.

  VastaaPoista
 5. Kyllä täällä käydään kurkistelemassa, vaikka koneella istuminen on jäänyt vähemmälle. Kivalta näyttävät peilit, niistä on kiva kurkkia iloista joulunaamaa ;) Hauskaa Joulua sinulle!

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.