keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Uuden kameran testiräpsyjä.

Nonniih.

Arki alkaa palaamaan tähän huusholliin. Remppa on ohi, tänään käytiin siivoamassa remppamiesten sotkut, silikoniset jalanjäljet vessan ja olohuoneen ja vaatehuoneen lattialta. Eli remppa saatiin lopulliseen päätökseen tänään. Hyvitykset isännöitsijän kanssa soviteltuna viikon alussa, ja ne päättyivät odotuksia paremmin. Kaikkiin vaateisiini vastattiin, ja runsaalla kädellä, eli enemmän hyvitetään kuin alunperin vaadin. Mutta oli mulla dokumenttia isompaankin hyvitykseen ku minkä sain. Mutta jos noinkin ison sain kaupungilta minkä nyt sain, se on jo historiaa. Joten tältä osin loppu hyvin, kaikki hyvin. Nyt ihanaa hiljaiseloa määrittelemättömän ajan ennen seuraavaa kriisiä ja kompastuskiveä.

Olen nyt nautiskellut uudistetusta kodistani, istunut sohvannurkassa, tuoksukynttilät ja elämäni eka villatakin tekele puikoilla pomppimassa. Takakappale valmiina, kiitos äidin, joka jaksoi vääntää mulle rautalankaa että ymmärsin. Pidimme viikonloppuna neulekerho illan. Ihana ilta!

Äsken kävin ulkoiluttamassa uutta kameraani. Oli eka kerta, ja heti aloitin yökuvauksella. Ei mitenkään suurenmoisia kuvia, mutta jostain on aloitettava. Tässä muutama testiräpsy jonka ilkeän jakaa...Voi laittaa silmät kiinni, jos ei kestä katsella.

 Käsivaralta otettu, ei ollut kolmijalkaa mukana, vaan remmin päässä riehuva Milla... :)


Sauvakävelijät usvaisessa valossa. Tästä tykkään, vaikkakin kuva voisi olla tarkempikin.

Jep, nyt tuntuu olevan hyvä jakso alkamassa. Pahis ei sitten tullutkaan, se oli vain ylikuormituksen aiheuttamaa oireilua. Jes, nyt on taas kivaa olla olemassa.

3 kommenttia:

  1. Voi ihme,miten kauniit pimeäkuvat. Minusta tosi hienoja ensimmäisiksi, en minä vaan osaa. Hienoa, että kaikki on nyt ohi ja elämä jatkuu. vaikeudet kääntyivät voitoksi.

    VastaaPoista
  2. Upeita kuveja. ;) Onnea uudistettuun kotiin, toivottavasti seuraava ikävä ylläri antaa odottaa eikä ikinä tule ;)

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.