perjantai 21. lokakuuta 2011

Uusi alku.

 Uusi vaatekomero.

Tähän olen vähän pettynyt. Edellinen oli tilava. hyllyt olivat leveitä ja niitä oli enemmän. Nyt hyllytila on kapeaa ja hyllyjä kaikenkaikkiaan vähennetty. Hyvänä plussana toi hyllyjen homeettomuus. :)

 Olohuoneen uusi ilme.

Lattialla uusi muovimatto.  Ulkonäöstä tykkään. Sopivan neutraali, sopii kaiken kanssa. Olohuone tulee kokemaan suurimman muodonmuutoksen. Kirjahylly, se vanha, matkasi uusille teille. Uusi sänky tulee alkoviin. Tässä näkyvissä ensimmäinen uusi huonekalu, TV-taso ja värinä kirsikka. Ikuinen pyökki sai nyt jäädä. Olipas hyvä syy vaihtaa lähes kaikki olohuoneesta. Uusia verhoja ym. Ja kaikki kirpputoreilta! Halvalla, kaunista ja hyväkuntoista.

 Alkovissa kaikki ei mennyt niinkuin piti...

Sovittiin että koko alkovi tapetoidaan uusiksi. Nyt kuitenkin vain YKSI vuota vaihdettuna. Eiiiiii, onneksi asia saatiin jo sovittua. Maanantaina tulee tapetointiporukka hoitamaan homman loppuun. 

Suihkun tukikahva.

Enää ei tarvitse taiteilla pysyäkseen pystyssä suihkussa. Tukikahva auttaa. Aikas tyylikäskin. :) Isältä sain ja remppamies asensi.

On ollut kaiken kaikkiaan rankkaa aikaa elellä täällä tilapäisasunnossa. Rappu missä olen, on rauhaton, meteliä on paljon. Olin tottunut haudanhiljaiseen rappuun, en osaa rentoutua täällä tilapäisasunnossa ollenkaan. Kireä kuin viulun kieli. Tänään pääsin omaan kotiin puuhastelemaan. Pesin kaiken lattiasta kattoon. Urakka oli iso ja rankka. Ihan puhki, mutta samalla erittäin tyytyväinen, vihdoin pääsen puhtaaseen omaan kotiin.
Remonttipölyä oli kaikkialla...siis aivan kaikkialla. Sen peseminen oli urakka. Lattiat sain (ne uudet) pestä kolmeen kertaan, että ei enää tullut mustaa vettä. Nyt on raikasta, tai no maali haisee...se haihtuu aikanaan.

Huomenna alkaa tavaroiden roudaaminen, sunnuntaina jatketaan, sillä huomenna pääsen katsomaan tädin mussukkaa, siskon poikaa. Katkaisee sopivasti tämän pakollisen rumban.

Olen myös huomannut, että mussa asuu aimo annos sisua. Se tuntui välillä loppuvan, olin täysin loppu, zombie. Kävelin, liikuin, olin, mutta vain olin. Nyt taas alkaa olla hyvä. 

Ensi viikon tiistaina täytyy käydä palauttamassa tilapäisasunnon avaimet, ja teen sen enemmän kuin mielelläni. Pääsen kotiin! Omaan kotiin!

4 kommenttia:

  1. Kyllä, olet sisukas! Onnea uudistuneeseen kotiin. :)

    VastaaPoista
  2. Wautsi, näyttääpä hyvälle. rankaahan se tietysti on vieläkin, enenkuin kaikki taas on löytäneet paikkansa, mutta on ainakin homeetonta. Onnea uudistettuun kotiin.

    VastaaPoista
  3. Onnea kotiinpaluuseen, olen seurannut koko ajan tätä remppaprojektia. Onhan siinä kärsivällisyyttä ja voimia kysytty. Olet kyllä valtavan sisukas. Kaikkea hyvää tuleviin viikkoihisi, voimia ja iloa.

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.