keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Villasukissa on hyvä olla.


Syksyn ensimmäiset villasukat.

Kuopasta ollaan noustu, vastoinkäymisistä huolimatta. Ei tuo tie tasaiselta näytä vieläkään, mutta olen päättänyt kääntää tämän voitoksi. Tulen saamaan kauniin ja siistin ja puhtaan kodin. Saan uusittua samassa rytäkässä kodin huonekaluja. Sänky lähtee poltettavaksi, sitä ei uskalla enää käyttää kun on ollut homenurkassa. Kirjahylly ei enää kestä yhtään purkua ja kasaamista vaan on entinen. Joten sekin lähtee. Rahille ehkä teen uuden päällisen? Taas vaihteeksi. Olohuoneeseen ei siis jää kuin sänky, kissanpuu, matot ja ehkä sohvapöytä. Loput lähtevät viimeiselle matkalle. Elelen hetken minimalistisessa maailmassa.

Olen kehittänyt suunnitelman ja hahmotelman päässäni, millaisen olohuoneen haluan. Sen saavuttamiseen menee enemmän kuin yksi tilipäivä, mutta tilapäisesti voin elää puutteellisillakin kalusteilla. Saanpahan hyvän syyn uusia olohuoneen look kertaheitolla. Tai no toi oli liioittelua, mut saan uusittua usean tilipäivän aikavälillä. Siihen on tyytyminen.

Tänään kävin Helsingissä, Viikissä. Sain sieltä yhden lipaston ja Stereot itselleni. Olen nautiskellut kotosalla musiikkia kuunnellen ja sukkia neuloen. Sukat valmistuivat tänä iltan  yönä. En malttanut laskea sukkia pois kädestäni ennenkuin sain valmiiksi. Nyt on hyvä olla sukkaset jalassa.

Mieli on noussut kuopasta ylös, ja olen valmis taas kohtaamaan maailman asettamat haasteet. Menen läpi kuin  pahempikin jyrä. Päättäväisyydellä ja sinnikkyydellä.
Olen selvitellyt taloudellisia asioita tulevaisuutta ajatellen, ja täytyy sanoa että haasteita on näkyvissä. Mutta olen sentään laittanut erinäisiä projekteja ja lomakkeita vetämään turvatakseni elämiseni taloudellisesti. Nyt voin vain odottaa tuloksia.

Nyt on ihan hyvä fiilis. Nautinpa siitä ja menen nukkumaan uusissa villasukissa.

5 kommenttia:

 1. Tiesin tään, arvasin... eikun tiesin. Sinä selätät koko riesan ja muutat sen voitoksi. Kyllä tuli hyvä mieli. Haasteita tulee varmaan vielä, mutta.. eteenpäin sano mummo lumessa :D

  VastaaPoista
 2. Tiitsa, kiitos, hymy on liimattu nyt huulilleni. Olet kyl yks ihanista blogin lukijoista, ja jätät kommenttejakin. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. En hetkeen ole ennättänyt poiketa ja voi mitä täällä oli luettevana, onhan sinulla ollut kaikenlaista. Hyvä sinä, olet selvinnyt ja nyt vain eteenpäin. Hienot pirteät villasukat. Hyvää syksyn jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 4. Mitäs, mitäs, mitäs... :) Muistelisin jokin aika sitten jonkun Sasaliinin valitelleen kun ei osaa neuloa! Kauniit sukat on se neulontataidoton kuitenkin vaan saanut aikaan :)

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.