maanantai 25. heinäkuuta 2011

Arki lähenee.

 Taavi ja Tiitu

Arki lähenee hellästi luokkamme lemmikkien avustuksella. On mun vuoroni suoda hoitoloma akaattikotiloille. Hain ne edellisestä hoitopaikasta aamulla ja nyt olen pessut niiden kodin, ja kuivatan turvetta, joka oli päässyt hiukan liian kosteaksi. Uutta en viitsi ostaa, sillä turve oli muuten aivan puhdasta. Eikä se turve saakkaan olla kuivaa, vaan kosteaa, nyt se oli kuitenkin aavistuksen liian märkää. Liian märkä turve alkaa homehtumaan, joten pieni parvekkeella kuivatus tekee nyt hyvää.

 Taavi syö herrrkullista luomuruokaa, voikukan lehtiä.

 On aika tarkkaa mitä noille syötetään ja mitä turvetta käytetään. Jos niille syöttää vääriä ja epäpuhtaita ruokia (lue: säilöntäaineita), ne saattavat jopa kuolla. Herkkä elimistö ei kestä mitään muuta kuin luonnontuotteita. Nämä voikukan lehdet on kerätty maalta, kaukana pakokaasuista. Kaupungissa voikukan lehdet saattavat sisältää liikaa myrkkyjä, ja siten olla haitallisia. Nyt keräsin maalta ison satsin voikukan lehtiä, huuhtelin ja pyöräytin salaattilingossa ja nyt ne kestävät raikkaina ja syötävinä monta päivää.

Tiitu aterialla.

Tämä viikko on jälleen täyteen ohjelmoitu, mutta jo hiukan arkisempia asioita. Kotilonhoitoa, neurologia, fysioterapiaa jne...Pikku hiljaa laskeudutaan arkisempiin kuvioihin. Mutta ennen töiden alkua pääsen kuitenkin vielä yhdelle reissulle...Pärnuun. Kunhan vaan muistan pakata passinkin mukaan.

Nautinnollisia päiviä kaikille!


4 kommenttia:

 1. Mietin, mistä sinä nuo tunnet eroon. Voisi olla mielenkiintoisia lemmikkejä.
  Tajusin tänään kuinka lähellä se syksy onkaan, kun koululle tuli tarvikkeita ja rehtori oli paikalla. Kohta se alkaa.
  Mutta vielä nautitaan kesästä, eikö niin.

  VastaaPoista
 2. Taavi on selkeästi isompi ja Tiitu pienempi, ovat helposti erotettavissa kokonsa vuoksi.
  Ja kyllä...nautitaan lomasta niin kauan kuin sitä kestää.

  VastaaPoista
 3. Taavi ja Tiitu saattavat ilahtua pian, kun ympärillä hyörii innokkaita lapsiystäviä. Vai vieläköhän nuo haluaisivat jatkaa rauhallista lomaansa? Ainakin saasteeton voikukka-ateria niitä varmaan ilahdutti. Hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.