tiistai 28. kesäkuuta 2011

diibadaaba.....

...Olipas tyhjä pää, ei otsake irronnut. Helle ja rannalla makuuttelu tyhjensi pään.

 Loppukeväästä rannalla tepasteli ja kuherteli lokkipariskunta. Kuhertelu on ollut mitä onnistunein, sillä tänään rannalla oli vastassa tämä näky. Hautova lokki.
Lokki ei sen reilun kuuden tunnin aikana siirtynyt pois paikoiltaan, vaan todellakin kökötti tuossa vaihtaen vain asentoaan välillä. Kyllä on pitkä pinna. Mutta näinhän on nähtävä, elämässä on ne kortit mitkä jaetaan ja niillä pelataan. Lokki syntynyt lokiksi ja tuossa on tehtävä jos poikasia mielii.
Ihminen taas saa kantaa 9kk mahassaan ja lasta mielii jne...

Sulkien sukimista.

Olin oman fysioterapeutin kanssa puhunut, että tekisimme melontaretken. No nyt ehdin ominpäin melomaan. Toinen asia  mitä pohdittiin oli ratsastus, mutta kun tänä kesänä näyttää haaveet toteutuvan, mulle tulla tupsahti mahdollisuus kevyeen vaellusratsastukseenkin. Tuntikin on jo sitä varten varattuna. Mennään mökille Laukaaseen heinäkuun puolenvälin tietämillä, ja siellä onkin tarjolla vaellusratsastusta vasta-alkajille. :) No, innolla mukaan!

Mutta mikä olisi seuraava mitä voisimme fyssen kanssa tehdä? oli tarkoitus jotain lajia kokeilla, mitä ei ennen ole tullut kokeiltua. Mutta mitä se voisi olla? Kalliokiipeily? Laskuvarjohyppy? Koskenlasku? Eh...siis ei. 
Mutta mitä? Ehdotuksia, kellään?

Muutama salainen haave tälle kesälle vielä on olemassa, näyttää että tämä kesä on haaveiden toteutumista varten, toteutuukohan se haavekin? Se salainen?


3 kommenttia:

 1. On sinulla nyt mukavia harrastuksia tiedossa, en arvaa mitään uutta ehdottaa, menet vielä ja toteutat sen;):DD
  jaa niin mites olis lotto :D

  VastaaPoista
 2. Tiitsa, siinä on aina vaaransa, kun mulle jotain ehdottaa. :)

  VastaaPoista
 3. Monella hautominen, meillä taisi jo eilen aamulla sinitintin pesä tyhjetä, ei kuulu enää piiperrystä, eikä ruokintalentoja näy.
  Minullakin haaveita, tuo melonta olisi mukavaa nyt kun olisi paikkakin missä meloa, saunamökin joessa ;-)

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.