perjantai 6. toukokuuta 2011

täyttä elämää...

...niin että hengästyttää.

Tässä kollaasin muodossa lasten askarteluja.
Nuo hauskat ja värikkäät "laukut" on äitienpäiväkortteja. Äidithän (yleensä) pitävät laukuista. Joten askartelimme laukkukortit. Oppilaat käyttivät luovuuttaan ja korteista tuli tekijänsä ja saajansa näköisiä.
Tuo Lila-kortti on mun tekemä mallikortti, ajattelinpa sen antaa omalle äidilleni.

 Nupullaan olevat tulppaanit.

Olen aukaissut pyöräilykauden. Korjautin äidiltä saamani pyörän ja nyt olen kahtena aamuna ajellut pyörällä töihin. Fiilis on aika hyvä. Rankkaahan tuo on, mutta se tunne minkä siitä saavuttaa, siivittää läpi päivän. Endorfiinit virtaa.
Otan pyöräilyn kuitenkin turvallisesti, käyttäen kypärää. Inhoan kypärää, mutta sen verran on heikkoutta jaloissa, että kypärä tuo turvaa. Itse polkeminen sujuu ihan hyvin. Pysähtyminen ja jalkojen maahan laitto tuottaa ongelmia. Pysähtyminen täytyy tehdä todella rauhallisesti, muuten olen turvallani. Jalat eivät kanna pyöräilyn jälkeen, ne ovat alatoopia. Noin tunnin sisällä jalat palautuvat ja työpäivänkin jaksaa puurtaa läpi ja vielä fillaroida kotiinkin. Työmatkaa tulee tuollainen aika jämpti 5km per suunta.

Rakas fillarini aamuauringossa.

Eilen ollessani fysioterapiassa, kokeilimme nyrkkeilyä, se oli rankkaa, hiki lensi ja turhaumat olivat tipotiessään! Aika mageeta, sitä tahdon lisää, ehdottomasti. Vahvistaa hyvin käsiä ja keskivartaloa, vaikka ne mulla jo onkin hyvät (riittävän), niin ei tee pahaa treenata niitä lisääkin. Fillaroinnissa treenautuu pohkeet ja reidet. Tasapainoinen treeni siis.
On ihana ajella kun aamut on raikkaita, mutta ei kuitenkaan enää jääkylmiä. Ajatus virtaa vapaana, tuntee tuulen hiuksissaan. Tunne joka on voimaannuttava.

Yksi hauska tapahtuma ekana fillarointiaamuna...

Mulla on omat aamutoimeni kotosalla, niinkuin kaikilla on. Mun aamutoimiin kuuluu koiran ulkoilutus, facen farmin hoito (heh), lääkkeiden otto.
Aamulla koiralenkin jälkeen laitan Copaxone-piikin rintaliivien kaaren alle lämpiämään. Se odottelee siellä kiltisti sen aikaa kun faceilen. Sitten otan lämmitetyn piikin ja tuikkaan sen vatsanahkaani ja lähden töihin.
Eka töihin fillarointi jännitti kuitenkin sen verran. että kaikki aamutoimet eivät menneet normijärjestyksessä, seurauksena...

Olin päässyt töihin, tehnyt töitäkin jo puolitoista tuntia, kun tunsin rintsikoiden kaaren ahdistavan. Vääntelin ja kääntelin sitä parempaan asentoon....ja huomasin että aamupiikkihän se siellä vielä olikin. Öh, hekoheko...ja piikin kanssa vessaan ja tuikkasemaan se vatsanahkaani. 

Nyt huilaan hetken kotosalla ja illalla suuntaan työkaverin eläkekemuihin. Taas yksi työkamu jää eläkkeelle.
Mukava ilta tiedossa. 

Hyvää viikonloppua kaikille ja hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

1 kommentti:

  1. Sulla onkin nätti pyörä, kelpaa sillä fillaroida. Hyvää äitienpäivää Sinullekin.

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.