lauantai 16. huhtikuuta 2011

tilttaus

Tietokoneeni on tiltin partaalla, tai ei enää partaalla vaan tiltissä. Ei taida enää olla muita vaihtoehtoja kuin koneen formatointi ja alusta aloittaminen. Kone vetäissyt virusturvan niin kireälle, että virusturva ei laske sisäänsä käyttäjäänsä eli minua. Se estää mielivaltaisesti toimintaa, kuten kuvien lataamisen. Ei salli siirtää kuvia koneelta nettiin, joten tännekään en saa kuvaa tänään kuvaamastani leskenlehdestä.
Joten nyt jokainen kuvittelemaan päässään keltainen leskenlehti jonka keskellä on kohmeinen kärpänen. Ihan kaunis kuva muuten.

Nyt on myös tilttivaihe elämässä, tiltti ei ole minusta kiinni, mutta vaikuttaa minuun voimakkaasti. Olen pääni rikki pohtinut keinoja päästäkseni siitä irti, selvittääkseni asian. Miettinyt miten ongelmaa lähestyä niin etten räjäytä pottia, tai syyllistä vaan yrittäisin ymmärtää?
Mutta jos saan joka käänteessä vastaani kiukuttelua, vähättelyä ja huomiotta jättämistä, ei ole rohkaiseva asetelma lähteä purkamaan tilannetta. Vastapuoli ei ole halukas aloittamaan, olen turvallinen kiukuttelun kohde, en vaan enää jaksa olla sellainen.
Nyt tämä asia haukkaa minusta liian ison palan...Olen yrittänyt olla ymmärtäväinen, kun tiedän taustoja. Mutta milloin pitää alkaa pitää puoliaan?
Olisiko se tässä? Ei pysty näkemään toista ilman että tulee fyysisesti pahaolo, sisältäpäin vapisuttaa, aamut vaikeita, ei halua enää mennä ja kohdata ihmistä. 
Tiedän toisella oleva vaikeaa, ihan oikeasti vaikeaa, mutta saanko olla roskis? Tai kuuluuko mun olla roskis?
Ei, ei mun mielestä. Rakastamastani asiasta on tulossa painajainen ja vain yhden ihmisen takia. Olen surullinen ja hämilläni. Sydän sanoo Tilt.

Yritän, yritän todella kovasti ensi viikolla, ennen pääsiäislomaa, tarttua härkää sarvista. 
Muuten en enää jaksa.

Hyvää loppuviikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Hei. Tuo kuvien lataamisongelma taitaa olla Bloggerissa nyt yleistä. Siirryin Picasasta Windows-liven kuvankäsittelyyn ja se auttoi. Nyt taas kuvat kulkee Bloggeriin. Tuntuu että tuo Picasan puoli jotenkin tökkii tällä hetkellä.

    Toivon Sinulle voimia tuon mainitsemasi ongelman kanssa. Toivottavasti asia selviää.

    Aurinkoista viikonloppua ja voimahaleja Sinulle t. Erjuska

    VastaaPoista
  2. En osaa sanoa valokuvalatausongelmaan mitään, kun en ole blogittomana joutunut noiden asioiden kanssa tekemisiin. Mutta tuossa sivun laidassa oleva Suomen luontoa -kohdassa vilahtelevat kuvat ovat ilo silmälle. Kiitos! Toivottavasti työviikkosi on alkanut mukavammassa ilmapiirissä. Auringonpaistetta ja hyvää tulevaa pääsiäistä!

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.