torstai 31. maaliskuuta 2011

tyttöjen viikonloppu

Leffa ja eväät

Vietimme viime viikonloppuna tyttöjen iltaa äidin luona. Laitettiin yhdessä hyvää ruokaa, ja hiukan leivottiin. Hyvin syöneinä asettauduimme sitten sohville pitkäkseen, DVD pyörimään ja namia nassuun. Tuli taas tuo makeansokeus, eikä tajunnut kuinka paljon kaupassa pussiin namia nakkasi. Tuli todellakin nakattu. Hiukan isot on meitin pussukat.
Aaa...jäi nyt kertomatta keitä meitä oli paikalla, älkää nyt vaan yllättykö. Sama jengi taas, äippä, mä ja sisko.
Oli kiva olla vielä kerran tyttöjen kesken...seuraavalla kerralla todennäköisesti on siskon pieni nyytti mukana. En kyl malta odottaa sitä nyyttiä. Mulla itselläni ei ole vauvakuumetta, mutta halajan päästä taas tädiksi jälleen. Nyt omat on isoja, ehtii täteillä enemmän kun ei ole niitä omia pieniä jaloissa.

Toi leffa, oli muuten aika valinta, ei tajuttukaan ennenkuin alettiin katsomaan, että se olikin kunnon raskausleffa. Aivan ensi sekunteista lähtien. Huvittava valinta. :)

Nyt ollaan palattu takas töihin, ja tuntuu hyvältä olla taas normiarjessa mukana. Pääsen taas omalle paikalleni ja voin taas toteuttaa itseäni. Ihanaa! Vaikka tosin voihan sitä itseään kotonakin toteuttaa, mutta ei samalla tavalla kuin omassa sosiaalisessa verkossaan.

Hyvää loppuviikkoa!


4 kommenttia:

 1. Kivoja tuollaiset tyttöjen viikonloput ja yhteiset jutut. Jännittäviä aikoja teillä siellä, uutta tulokasta odotellessa. Olimme myös viime viikonlopun kahden sisareni kanssa meidän mökillä. Oli hauskaa, naurettiin niin, että massut kipeenä. Minä saan odotella vielä normiarkeen pääsyä. Toivon, että vielä pääsisin normaaliin työelämään mukaan. Olen ollut pian 1/2 vuotta sairaslomalla :(

  VastaaPoista
 2. Oi, ei kuullosta kivalta. Pitkä on sairasloma. Saan itse olla onnellinen, että olen aika hyvin työkykyinen.
  Mutta iloinen voin olla että teilläkin ollut hauska viikonloppu.

  Paranemisia ja jaksamisia sulle, Valokki.

  VastaaPoista
 3. Teillähän on ollunna hauska tyttöjen viikonloppu♥,kivoja tuollaiset illat,rupattelua ja DVD:n katselua!
  Mukavaa alkavaa viikonloppua ja kevään odotusta

  VastaaPoista
 4. Näyttää mukavalta tuo kuva karkkeineen ja videoineen. Kun siihen lisäksi lisää yhdessäolon läheisten kanssa, voi uskoa, että naisteniltanne on ollut mukava. Ja vielä vauvakin odotettavissa siskolle! Siitä on jo kuusi vuotta, kun pääsin pitelemään tyttäreni pientä poikavauvaa ensi kerran sylissäni. Pieni tuhisija, myssy vinossa. Vauvat ovat ihanimpia asioita, mitä elämässä voi olla!

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.