tiistai 8. maaliskuuta 2011

pulkkamäessä

Pulkkamäkeen.

Laskiaisen kunniaksi koko luokkamme, tällä kertaa 26 lasta, matkasi kohti läheistä mäkeä. Kaksi ihanan puuhakasta vanhempaa olivat järjestäneet meille grillimakkara-tarjoilun, kera lämpöisen mehun ja herkullisen keksin.
Osa pulkkaili mäessä ja osa porukasta kävi aina mäen alla olevassa talossa, tai sen terassilla makkaralla. Ja taas hetken kuluttua vaihto ja seuraavat makkaralle.
Parituntinen mäessä hujahti huomaamatta. Minäkin pääsin flunssan jälkimainingeissa mukaan tohinaan ja laskaistunnelmaan.

Kotiin päästyäni aloitin armottoman huushollin järjestyksenvaihtourakan. Huomenna on tulossa uusi sohva, ja halusin saada koko olohuoneeseen uuden ilmeen...ja sitä ilmettä sitten loin kääntämällä koko olohuoneen nurinpäin. Onneksi poika oli apuna ja suoriuduimme tehtävästä noin viidessä tunnissa. Huomenna pakko jatkaa vielä vähän ja tehdä loppuhionta, kenties vaihtaa verhot ja siistiä paikat kuntoon.
Uusi sohva onkin punainen, joten aiemmin tekemäni suunnitelma kodin muuttamisesta rauhallisiin ja maanläheisiin väreihin saa vielä odottaa...nyt siirryttiinkin suunnitelman ulkopuolelta punaisen maailmaan. Toki yritän tehdä kodista silti rauhallisen, mutta uusin suunnitelmin.

Nyt niin kaikkensa antanut, että pujahdan sänkyyn, joka sekin vaihtanut paikkaa...löydänköhän sen?

Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Varmaan oli mukavaa. Mulla työpaikan yläkerrassa on koulu ja siellä oli oudon hiljaista tänään, liekö olleet jossain nauttimassa ulkoilusta. =D Eilen ainakin olivat pulkkamäessä luokka kerrallaan. Ihania punaposkisia ihmisiä.

    VastaaPoista
  2. Onneksi olkoon uuden pirteän soffan johdosta! Olen huomannut, että huushollia piristää vaikkapa vain yksi uusi tyyny. Saati sitten sohva.

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.