lauantai 5. maaliskuuta 2011

Lahja äidille

Äidin nuoruuskuva.

Äidillä oli tänään synttäripäivä, siis ihan virallisestikin. Juhlistimme sitä yhdessä perheen ja suvun kesken äidin luona. Oli laitettu herkkua tarjolle, hienon lämpöisen mutta rennon juhlan tuntu. Kiitos äiti ihanista juhlista. Ja vielä tätäkin kautta Onnea päivänäsi!

Kun isä täytti 65-vuotta, teetimme isälle muotokuvan lahjaksi, mutta ns. "nykypäivän" kuvan. Naiselle mieluummin lahjoittaa nuoruuden kuvan. Kun ollaanhan me naiset useasti sen verran kriittisempiä, että on mukavempi katsoa kuvaa nuoruudesta, tai ainakin itse itsestäni mieluummin katson nuoruuden kuviani, kuin nykypäivän.
Kun itse nuorena olin "nuori JA kaunis", nyt on jäljellä JA. :D
Mutta äitini kyllä on erittäin kaunis edelleen, että olisi voinut nykypäivän kuvankin teettää aivan huoletta, mutta tähän me neljä lasta päädyimme.

Kauniista naisesta on helppo tehdä kaunis kuva. Emme suinkaan ole itse tuota taiteilleet, vaan taitelija on sen nuoruuden kuvasta hiilityönä tehnyt.

Nyt olen hiukan kuumeinen ja nuhaisen yskäinen ja kurkussakin tuntuu olevan kasvava kaktus, joten en kovin paljon jaksa nyt tässä tuhertaa.
Toivottelen hyvää loppuviikonloppua!


4 kommenttia:

 1. Kaunis malli ja kaunis hiilipiirrustus. Oijoi troppaa itseäsi nyt ahkerasti, ettei iske oikein kova tautu. Itse olen vieläkin toipumassa, mennyt jo pari viikkoa. Reuma riehaantui ihan mahottomaksi, flunssan jälkeen. Mutta eteenpäin sano momma lumes!
  Hyvää sunnuntaipäivää sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Hieno on työ ja kaunis malli. Flunssa ei kiva kaveri, minullakin kävi vuosien tauon jälkeen kylässä, nyt lähti pois, toivottavasti sinullakin lyhyt vierailu.
  Olen käynyt monesti kävelemässä niin jää bloggailu vähemmälle ja korttejakin yrittänyt väkästää.

  VastaaPoista
 3. Äitisi on ollut kaunis. Olet äitisi näköinen. Muotokuvat ovat hieno lahja. Hyvää vointia Sinulle!

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.