lauantai 26. maaliskuuta 2011

käsillä tehden....

 ....kun muuten ei saa itseään rasittaa....
Tyynynpäälliset vanhoista verhoista. 
Sohvan mukana tuli niihin sointuvat verhot...mutta en halunnut niin punaista kotia, ne olisivat olleet leveät sivuverhot. Mutta kangas oli nätti ja mietin mitä niistä tekisin?
No jos sohvatyynyt? Nuo on ihan tehty silleen, että takana keskellä on aukko, mistä tyynyn saa näppärästi pois, ompelin vielä tarranauhaa kiinnittämään puoliskoja, muuten tuo aukko olisi jäänyt repsottamaan tyhmän näköisesti. Ihan kivat noista tuli.

 Sitten pohdin taas...vieläkin runsaasti kangasta jäljellä ja tutkimuksen jälkeen huomasin, että verhoissa oleva vaalea kaistale on samaa väeiä kuin omissa verhoissani, ja päätin tehdäkin siitä kapan.
Ei tule niin runsaasti punaista, mutta iloinen väriläiskä kuitenkin ja antoi olohuoneelle uutta ilmettä ja ryhdikkyyttä.

Sukat, taas...

Kun ne oli tehty...jäin toimettomaksi...mutta olen ostellut erilaisia lankoja kotiin, ja otin uudet sukat työn alle...

Pian lähden äidin luokse, vaihdan sinne sohvalle itseni makaamaan...mitään fyysisesti rasittavaa en saa vielä tehdä, mutta DVD:n katselu ja hyvän syöminen on sallittuja, enkä enää ole tartuttavakaan, joten ei pelkoa että sairastuttaisin äipän tai siskon (joka myös tulee äipälle).

Eli toisinsanoen, täällä ollaan tervehtymään päin!

Tässä vain tällainen pikapäivitys...mulla olis niin paljon kirjoitettavaa, mutta ne vaatii aikaa...joten toisella kertaa!

4 kommenttia:

 1. Hienolta kuulostaa toipumisesi, malta nyt ystävä hyvä kuitenkin vielä hieman.....
  Punaista halajan minäkin olkkariini, ongelmana on sohva jonka väriin ei punainen sovi, joten.....

  VastaaPoista
 2. Mahtavan hienot tyynyt ja komia on sohva kyllä siinä on hyvä karvakorvankin unia ottaa.
  Koetahan saada itsesi kuntoon, kevätaurinko varmaan auttaa ja piristää.

  VastaaPoista
 3. Kauniit tyynyt olet tehnytkin. Sinulla on kauneusaistia sekä kamerankäytössä että käsitöissä. Mukava kuulla, että olet paranemassa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos taas teille ystäväni...:)

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.