keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Uusi tulokas

Tiitu ja Taavi

Kerroin tuossa jokin aika sitten, joulun jälkeen, kuinka luokkamme kotilo kuoli.
Taavin kaverina oli ennen Tiivi...Tiivi oli aina hiukan sairaalloisen oloinen, mutta kaikella on tarkoituksensa. Iso Taavi oli ja on, hyvin elinvoimainen ja sai nyt kaverikseen pienen uuden kotilon, Tiitun.
Pidimme nimikilpailun luokassa, ehdolla oli useita nimiä. Esiraati valitsi niistä 4 ja niiden kesken käytiin demokraattinen äänestys, ja äänestystuloksena Tiitu nimi vei voiton.
Tiitu tuntuu olevan hyvin aktiivinen ja energinen liikkuja. Taavi sai sosiaalisen kaverin itselleen. Nyt kotilot ovat lähdössä taas hiihtoloman ajaksi kotihoitoon erään oppilaan kotiin.

 Walvillan villatehdas.

Walvillan villatehdas on edelleen musta aika hieno paikka. Joka talvi sen seinustoja ja räystäitä kehystää hienot jäät. Niitä tänään pääsin kuvaamaan kun olin matkalla kohti kampaajaa. Hiukset päässeet aivan retuperälle ja näytin jo aivan peikolta. Nyt näytän enää siistimmältä peikolta. :D

Moda Hair

Tässäpä kampaamoni, mun vakkaripaikka. Sinne on aina mukava mennä..saa hyvää palvelua, mukava ja symppis kampaaja jolla on rohkeutta toteuttaa asiakkaan villejä ideoita, sekä rohkeutta myös ehdottaa uutta. Siitä mä tykkään. Tänäänkin sain sekä mielelle että päälle virkeyttä ja energiaa. Kiitos Minna!

Hiuksien järjestelyn jälkeen vielä kävelin liki parin kilometrin matkan Giganttiin, ostamaan tietsikkaani ulkoista kovalevyä, jonne saan kaikki miljuuna valokuvaani talteen. Jos kone hajoaa, en menetä kaikkia arvokkaita kuviani.
Oli muuten niiin sikahelppo asentaa, että sen olisi osannut mummokin.
Nyt kaikki kuvat ovat visusti tallessa koneen ulkopuolella. Ah.

Vielä kaksi päivää töitä, sitten hiukan lomaa. Seuraavaksi menen töihin vasta ensi viikon torstaina, eli lomaa tulee 5 päivää. :)

Hyvää loppuviikkoa!

1 kommentti:

  1. Tiitu on kiva nimi uudelle kotiloystävllenne. Taavista on varmaan mukavaa, kun on taas kaveri.
    Hyvää loppuviikkoa Sinullekin!

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.