sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Kevään voi jo haistaa!

 uutta elämää ei voi estää..

Mä en tidä mikä tää puu on, en ole todellakaan ollut hereillä luonnontiedon tunneilla. Vaikka luontoa rakastankin, en tunnista juuri mitään. Eli mikä on tää puu? Sama puu ylä, sekä alapuolella olevassa kuvassa.

 Vanhan ja uuden kohtaaminen

Niin...ei voi estää. Uusi tulee ja jyrää vanhan yli. Tuntuu vain häkellyttävältä havaita näitä tassutellessaan -26 asteen pakkasessa. Mutta kevät tulee...pakkasista huolimatta.


 Jää sulaa.

Jokaisen jään sulamisen myötä on kevät hetki hetkeltä lähempänä.  

 Sateenkaaren palanen sinisellä taivaalla.

Kurkistus.

Oli aika tiukka viikko töissä viime viikolla. Oli koulutuksia, open sijaistusta ja lisäksi omia menoja joka päivä työpäivän päätteeksi. Täytyy sanoa että akku on aika tyhjä.
Mutta siltikin, aloitin sukan teon, en todellakaan osaa. Olen yömyöhään väsännyt kantapäätä..purkanut kantapään kolme kertaa, ja nyt minkä eilen iltayöstä tein, saa luvan kelvata...luulen oivaltaneeni tekniikan, ja puikkojen järjestyksen ja kaventamisen tekniikan missäkin kohdassa. Nyt neulotaan jo suoraa sileää pötköä ja illalla ehkä pääsen kärkikavennuksiin, joiden en usko tuottava unettomia öitä, vaan ehkä saatan jopa kerrasta saada sukan loppuun saakka valmiiksi. Sitten pitäisi saada kasaan itsensä ja aloittaa seuraava sukka. Uh...mutta se kantapää ei ehkä enää ole niin ongelmallinen?

Mustekalakakku

Eilen käytiin myös ihanan pienen miehen 4-vuotis synttäreillä. Poika sai useita paketteja, mutta yhden kohdalla oli niin ihana kommentti, että sulatti sydämen ja kirvoitti naurun.

Aukaisi isoa legopakettia, ja mitä ilmeisemmin mitä mieluisinta ja toivottua. "Näin iso paketti ja ihan ILMAISEKSI! ".

Suloisuus tuo pieni mies.. :)

Pienen miehen äiti on mestari loihtimaan mitä upeimpia kakkuja, tällä kertaa saimme maistella mustekalakakkua. Ihan hervottoman hyvää, hyvästi taas dietti. :D

Nyt on hyvä fiilis. Kaksi lomapäivää lusittu ja kolme vielä jäljellä.
Niille jotka huomenna töihin menevät, hyvää alkavaa työviikkoa toivottelen!

2 kommenttia:

  1. Oiskohan lehmus tuo sinun puusi. Kauniin kevään tosiaan aistii kuvistasi, tulisi se lämpökin ja tuleehan se aikanaan. ;) Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.