maanantai 14. helmikuuta 2011

back to bisness :)

 Luokkamme uusi kotilo...vielä nimetön.

Siis back to bisness, eli jälleen takaisin työelämään puolentoistaviikon saikun jälkeen.
Aika hienosti jaksoin...puoliltapäivin jalat hiukan hyytyivät, mutta silloin ehdin onneksi kunnon tauolle. Openhuoneen pöytä oli täynnä herkkuja. Ystävänpäivän kunniaksi siellä oli nyyttärit, kaikki oli tuoneet jotain, ja henkilökuntaa on paljon, joten pöytä notkui herkuista. Oli suolaista ja makeaa. Ei sitten tarvittu eväitä, joita en kyl edes ollut muistanut tehdä aamulla. Tuntui mahtavalta istua taas työkamujen kanssa...olla taas osa jotakin yhteisöä. Mut halaillen töihin takaisin vastaanotettiin, ihanaa!
Tuossa notkuilevan pöydön ääressä, pienessä sokerihumalassa jutut olivat, hmm...levottomia. Ei painokelpoisia. :) Hmm..Opettajat , asialliset ja akateemisesti koulutetut...;) Niin ja avustajat, mekin hiukan vallattomina, minä ainakin, tunnustan. :D

Mutta mun sairasloman aikana luokkamme oli saanut uuden kotilon menehtyneen Tiivin tilalle. Taavilla jälleen kaveri terraariossa. Ihana yllätys sekin! Nyt pidämme nimikilpailua, ja katsotaan mikä Taavin uuden kaverin nimeksi tulee?

 Piikkilankaa

Töiden jälkeen isukki tuli mut hakemaan ja mentiin isälle kahville. Oli onneksi kamera mukana...jäin kyydistä jo tienhaarassa ja kävelin kuvaillen isän pihalle. Sormet vaan jäätyivät kun jätin hanskat isän autoon.

 Heinäpaalit

Aikamme juteltua ja kahviteltua lähti isä mua kotiin tuomaan. Pyysin pysähtymään matkalla, halusin auringonlaskun aikaan muutamia kuvia napsia, maisema oli kauniin punertava.

Auringonlaskun värit.

Nyt tuntuu taas hyvältä...olla arjen syrjässä kiinni...

ps. aloittamani säärystimet ovat valmiit, mutta kuvaa en niistä kehtaa ottaa, ei oo kauniit ja on ihan eriparisetkin. Toinen putoo jalasta, toinen pysyy paikoillaan.
Mutta eilen illalla aloitin silti sukan tekoa... :) Enkä ees osaa sukkaa tehä, mut opetellaan!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille ja hyvää ystävänpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälkesi, kiitos.