perjantai 11. helmikuuta 2011

Aurinkoterapiaa

 Vihreyttä! 

Tämä on varmaakin varmempi lupaus keväästä...alkavaa viherrystä. Oli suorastaan häkellyttävää havaita tuo. Mahtava auringonpaiste haastoi mut ja jalkani liikkumaan. Lenkki oli jo selkeösti helpompi ja aavistuksen pidempi kuin eilinen. Suunta on oikea.

 Jäätaide puhuttelee.

Matkan varrella oli paljon nähtävää ja kuvattavaa, aistittavaa. Ääniä, tunnelmia, jopa tuoksuja. Oli lähes euforisen hyvä olotila. Nautin joka askeleesta.

 Aidan raon asukki.

Toi oli tosi kaunis...varjot lankesivat kauniisti...tuli sellainen vaikutelma, että sinnikäs.

 Pulujen lento.

Voi sitä pulujen kukerrusta. Ne olivat tuon talon katolla lämmittelemässä ja nauttimassa auringosta. Nekin kevään tulon jo aistivat.


Erotu rohkeasti joukosta!

Tämän huomasin vasta kotona koneella...siellä joukossa oli yksi, joka ei sopinut ulkonäkönsä puolesta joukkoon...oli katon toisella syrjällä. Mua nauratti ja hymyilytti. Kannattaa klikata isommaksi, näkee paremmin.
Itseasiassa lähes kaikki kuvat klikkaamalla pääsevät paremmin oikeuksiinsa. Joten klikkailemaan vaan.

Iltapäivällä tuli sisko masunsa kanssa kylään...juu, en ole siitä täällä kirjoittanut, mutta nyt ollaan sen verran pitkällä, että voi tämän verran mainita. Musta tulee siis jälleen täti.
todennäköisesti sellainen yli-lellivä. :)

Kotona jopa tänään imuroitu, leikattu kaikkien neljän eläimen kynnet...siivottu keittiö.
Nyt voin antautua sohvalle ja vain olla. :)

Hyvää viikonloppua!


2 kommenttia:

  1. Kylläpä oletkin löytänyt keväiset kuvauskohteet. Kyyhkyset tosiaan kujertelivat tänäänkin auringossa, vaikka oli 20 astetta pakkasta.

    VastaaPoista
  2. Kyllä luonnosta löytyy taidetta ja se onkin katsomisen arvoista,ihailtavaa miten luonto toimii.:,kauniita kuvia olet todellakin ottanu ja saanut kohteeseen kevättä♥,täällä vaan -20 astetta..
    Mukavaa viikonloppua

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.