sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Tuulen teitä...

 Tuuli pöllyttää.

Mahtava auringonpaiste, lintujen laulu, tippuvat räystäät ja tuulen ujellus. Siitä oli tämä aamu tehty. Ensin ajattelin ulkona olevan kylmä ja pukeuduin hyvin, mutta aurinko yllätti ja se lämmittikin. Voitti tuulen voiman. On se sellainen voimapallukka. Se antaa energiaa ja lämmittää, Niin ihoa kuin sielun syövereitä.

Olin aamulla jotenkin hyydyksissä, mutta pirteä aurinkolenkki latasi muhun energiaa ison satsin. Sitä riitti sitten vielä kotonakin...

 Valo ja varjo...ne leikkivät lumisella tiellä.

....mä jaksoin kaivaa esille imurin ja esittelin sille taas paikkoja, ettei vain unohda perustehtäviään eikä työpaikkaansa. Jos imuri liian kauan makuuttaa kaapissa, ei se muista mitä pitää tehdä. Nyt muistaa taas, otin kaiken hyödyn irti imurista. Imasin pölyt lattialta, tamppasin sillä sängystä pölyt, näytin parvekettakin... Jokaiseen huoneeseen pääsi pyörähtämään, jottei totuus unohtuisi.

Hukkalämpöä

Tää komeili yhden talon katolla. Ikävä kyllä en saanut vangittua kuvaan auringonloistetta tuossa jäässä. Se kimalteli loistokkaasti, mutta säihke sammui kun kuvaa katsoi kotona koneelta. Ei loistetta, mutta mä näen sen silmissäni, ja te voitte kuvitella miten tuo loistaa.

Mulla jatkuu kirjainlyhenne ihmisten tapaaminen jälleen huomenna. Olen sattumien kautta päässyt juuri diagnosoidun naisen tukihenkilöksi ja menen huomenna häntä tapaamaan. Ollaan tekstitelty ja puhelimessa puhuttu siitä, mitä on saada tämä DG (MS)...ei se elämä siihe lopu, se vain muuttaa muotoaan. Olen luvannut omasta tahdostani kulkea tätä alun matkaa hänen kanssaan, tukea antaen, neuvoja jakaen ja ennenkaikkea kuunnellen ja toivoa yllä pitäen.

Tuon huomisen hetken jälkeen menen sitten hoidattamaan hampaat kuntoon...eli hammaskivenpoistoon. Täytyykin muistaa heittää antibiootit laukkuun ja muistaa ottaa satsi pillereitä naamaan ennen toimenpidettä.

Nyt hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Ystävän tuki, lohduttavat sanat ja tietämys siitä mistä puhuu on voimaa antavia. Se joka antaa itsestään saa myös hyvin paljon.

    VastaaPoista
  2. Juuri sairastuneelle saman kokeneen tuki on todella tärkeä. Olet varmasti suuri apu hänelle. Toivon sinulle paljon hyvää puhdistavaa ja voimistavaa energiaa tulevaan viikkoon:)

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.