perjantai 7. tammikuuta 2011

Minin puuhia.

video
Minin puuhia.
Video on aika huonolaatuinen, oli liian hämärää sisällä, mutta jos olisin noussut valoja laittamaan, olisi touhut loppuneet siihen. Mutta onnistuin lisäämään musiikin viedoon, eka kerta sekin.

Talojen kuvaamisprojekti edistyy hyvin. Enää kuvaamatta Riihimäen koti (en oo varma viittinkö sinne asti ajella) sekä lapsuudenkoti, jossa käyn nyt viikonlopun aikana. Sitten on kaikki kodit kuvattu ja voin tehdä niistä kollaasin.

Hyvää viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. :)

  Ehkä voitais katsoa joku päivä jolloin ajeltais molemmat sinne Riihimäelle :) Mulla kun olis sulle noita piikkejä...

  VastaaPoista
 2. Kuule, veit sanat suustani. Mulla ollut sama mielessä...mut aika pikaseen pitää toimia, ku toi auto voi poistua piakkoinkin...

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva videoan pätkä,jossa kisuli ol touhuissaan ja vieläpä musiikin kera♥

  VastaaPoista
 4. Tansku, ja toi oli viel kevyttä Minin puuhailua...kun saisikin kuvata sitä salaa päivän aikana kun on poissa. Täällä on tapahtunut aika uskomattomia asioita monta kertaa kun ollaan oltu pois kotoa. :D

  VastaaPoista
 5. Mini taisi olla vähän villillä tuulella askareissaan. : )

  Tänään tuli telkusta ohjelma Kissanaisia. Yhdellä täti-ihmisellä oli ohjelman mukaan 123 kissaa, joista hän osan toivoi joidenkin adoptoivan. Sen huushollin elämästä ei tulisi mitään, jos vaikka vaan kolmasosakin hänen kissoistaan olisi yhtä energisiä kuin Sinun Minisi.

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.