torstai 6. tammikuuta 2011

löytöjä arkistoista

Kotiparvekkeen näkymiä

Tässä kuva-albumeja siivotessa koneelta, olen löytänyt monia aiheita kollaaseihin. Tässä yksi, kuvia kotiparvekkeelta.
Ajattelinkin, että otan tavoitteeksi 12 kuvaa...eli vaikka joka kuun 15pvä otan kuvan samasta paikasta, vaikka tästä kotiparvekkeeltani, ja teen siitä 12kk sarjan. Olen sellaisia nähnyt monilla, ja ne on olleet mukavia katsella. Mietin vielä, että pitäisikö lisänä ottaa kuva päivällä ja illalla? Tulisi vielä täydellisempi sarja.
Kun en ollut alunperin ajatellut tuollaista, niin nämä kuvat ovat hiukan eri kuvakulmista, tuossa yllä, mutta tunnistaa hyvin että kyseessä sama paikka kuutena eri ajankohtana.

Nyt eletään loppiaista ja mulla lomaa jäljellä 4 päivää, jos vielä tämän loppupäivän lasken mukaan. Auto on edelleen käytössä...sille on tullut jatkoaikaa koko ajan lisää. Nyt kuitenkin olo puhetta tämän viikon loppupuolesta...ja nyt on torstai, joten alkaa olla lähellä luopuminen, jollei taas tuli uutta jatkoaikaa...jonka tietenkin vastaanotan mielelläni. On mulla mukava vuokranantaja autolla.

Oih, viime yö ei ollut mukava. Nukuin aika hyvin puoli viiteen saakka, sitten aloin heräilemään tiheään tahtiin viiteen saakka, syytä en kyllä heti tajunnut. Vessahätäkään ei ollut. Lopulta tajusin, puolen tunnin heräilyjen jälkeen että herään pojan huoneesta tulevaan ääneen...
Poika pelas ihan täpönä nettipeliä kaverinsa kanssa (jonka itseasiassa epäilen olevan toinen poikani alakerrasta)...heräsin siihen pelin ääneen ja pojan ääneen. Juttelevat toisilleen kuullokkeiden ja mikrofonien välityksellä.
Kävin ekaksi asiallisesti pyytämässä koneen sammuttamista...ei auta. Menin uudelleen, tällä kertaa käskemään..palattuani sänkyyn kuulin Hilman (kissan, joka nukkuu aina yöt pojan huoneessa) raapivan pojan huoneen ovea. Oli sekin herännyt ja halusi pois. Poika ei tehnyt elettäkään avatakseen ovea Hilmalle. Nousin siis sängystä...avasin kissalle oven ja sanaakaan sanomatta revin nettipiuhat irti joka kulkee pojan huoneeseen olohuoneesta. Piste tuli sille pelille.
Tuli hiljaista ja jatkoin uniani.

Nyt kyl väsyttää...mut lähden ehkäpä kohta pienelle ajelulle, tarkoituksena kuvata kaikki täälä olevat talot missä olen asunut. Kunpa vaan paistaisi aurinko.

Mutta hyvää loppiaista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälkesi, kiitos.