sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Kodin päivitystä.

Nukkunurkkaus

Tänä viikonloppuna olen uudistanut kodin ilmettä. Mun koti on aina ollut sellainen kaikenkirjava paikka. Olen kerännyt kaikki tavarat tutuilta ja kirpparilta. Joten voi kuvitella että väriskaala on mielenkiintoinen. Värit ovat kylä olleet aina jotenkin toisiinsa sointuvia. Vanhan skaalan mukaan murretut värit, viihreä, terrakotta, punainen, oranssi.

Mutta nyt mieli halajaa hallitumpaa kokonaisuutta, jotain erilaista. Ostin munakoison värisen päiväpeiton, ja siihen päälle oliivinvihreät tyynyt. Näyttää hyvältä.
Mutta sitten katsahdus rahiin...eiii, punainen rahi EI sovi tänne! Mutta rahista en halua luopuakaan...joten....


Rahin uudistus

...rahi sai uuden elämän eri värisenä. Ostin kasan koristetyynynpäällisiä, leikkelin ne kangastilkuiksi ja aloin ommella...muutaman erehdyksen jälkeen (kuten silittäminen liian kuumalla, sulatti yhden tyynyliinan, ompelu vahingossa oikea ja nurjapuoli yhteen, ja purkamaan...ja muutama muukin hassu kömmähdys) Sain kuin sainkin tuon valmiiksi! Otti "vain " kuusi tuntia aikaa....Ja niskajumituksen sain palkaksi hyvän mielen lisäksi.
Ostin myös alla näkyvän maton, joka on oliivinvihreä ja siinä on rusehtavia ja vaaleita kermanvärisiä lehtiä. Verhot olivat sattumalta oikeaa sävyä, eli kermanväriset, joten niihin ei tarvinnut kajota.

Paikalleen jäänyt vihreä sohva ei soinnu...mutta sen on pakko tönöttää tuossa vielä jonkin aikaa, kunnes saan rahat kasaan uutta sohvaa varten, joka tulee olemaan mitä ilmeisimmin ruskea. Joten sitten sävyt olohuoneessa tulisivat olemaan, ruskea, munakoiso, oliivinvihreä.
Kuullostaa hyvältä...aika ruokaisaa? Ruskea tuo mieleen nimittäin suklaan. :D

Puuhakas viikonloppu...mutta kotia päivitetty, ja juhlan odotus jatkukoon...ja huomenna työt. Mukavaa! On taas kiva olla minä. :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Kaunis rahi! Kun osaa (voi kun osaisin) ommella, saa kaikkea kaunista aikaan. Väreillä on suuri vaikutus tunnelmaan ja viihtymiseen ja muutokset silloin tällöin virkistävät. Huomaa jo pelkästään, kun vaihtaa talviverhoja kesäverhoihin keväällä.
    Hyvää viikkoa Sinulle mkyös!

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.