torstai 20. tammikuuta 2011

18w ja SKOOL!

Aika menee siivillä

Tänä aamuna herättelin poikaani kuten ennenkin. Sain vastaukseksi, sammuta valot, mene pois, ei vielä, ja muuta outoa ymmärtämätöntä mutinaa josta en saanut selvää.
Menin keittiöön, korkkasin viime kesältä jääneen drinksupullon, kaadoin lirut shamppanjalaseihin ja menin takaisin herättelypuuhiin. Ja taas sama litanja...mee pois, valot pois ja Mmmkiiwibbdu9298r8yfg...ja jotain...
Sanoin että nyt kyllä kannattas aukaista silmät...
Aukesihan ne, ja ojensin lasin "shamppanjaa" pojalle. Toivottelin hyvää huomenta aikuiselle lapselleni, kilisyteltiin laseja, skoolattiin ja hörpättiin huikka.
Juhlantuntua arkiseen aamuun. Itselleni jäi niin hyvä mieli pojan leveästä hymystä joka ulottui korvasta korvaan...ja se kesti huulilla pitkään. Luulenpa että muistaa 18-vuotis aamunsa kauan. 

Ei sitä isoja ja kalliita asioita tarvitse olla, jotta saa arjestakin juhlaa, vain hiukan kekseliäisyyttä. Tämä idea tuli työkaveriltani, kiitos hälle. 

Nyt olisi aloitetava kodin siivoaminen juhlakuntoon...aikaa muutama päivä.
Joten hihat heilumaan ja imuri huutamaan.

:)

8 kommenttia:

 1. Paljon onnea pojalle ja komean pojan äidille! Toivon teille hauskoja juhlia ja kivoja juhlahetkiä. Oma poikani makaa armeijan sairasosastolla kovassa kuumeessa. Kuume nousi ensin 39,0 kävi välillä alhaalla, aamulla oli jälleen lähellä 39 astetta. Voi että huolettaa, eikä poika varmasti pääse huomenna lomillekkaan. Pääasia että parantuu kuntoon.

  VastaaPoista
 2. Voi Valokin värsyjä...toivon pojallesi pikaista paranemista! On kurjaa kun lapsi/nuori/aikuinen sairastaa, eikä itse pääse hoitamaan. :/
  Jaksuja sinne äidille ja pojalle.

  Ja kiitos, juhlistamme tulee varmasti mukavat!

  VastaaPoista
 3. Kauniit silmät syntymäpäiväsankarilla ainakin vauvana. Vävypojallani on saman näköinen kampaus, kun kahdeksantoistavuotiaalla. Kaikkea hyvää elämäänsä. Äidille hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut pojalle täysi ikäisyydestä♥,toivon että juhlista tulee ikimuistoiset♥
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Muutama kyynel täytyi vuodattaa näitä juttuja pojan kasvamisesta ja täysikäiseksi tulemisesta lukiessa... Hienon puheenkin olit kirjottanut! Niin nopeesti vaan aika menee... Onnea pojallesi! On muuten syntynyt samana päivänä kun meitin iskä, hän täytti 50.
  Mukavaa kevään odotusta (pianhan se jo on!)!
  :) Mari Virtanen

  VastaaPoista
 6. Hei Mari!
  Kiva kun kävit vieraana, tervetuloa toistekkin!
  Kyllä, aika kuluu niin nopeasti, että ei sitä tajuakaan mihin se lapsuus noilta pojilta oikein hävisi?

  Mutta nyt eletään näin. :)

  Hyvää kevään odotusta Mari sinullekin!

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.