perjantai 28. tammikuuta 2011

kohtaamisia

Jäädyksissä

Ja se olis sitten viimeinkin se perjantai! Koko viikko taas odotettu, mulla on tunne että toistan itseäni, viikosta toiseen...maanantai...ja sit taas perjantai. 

Tänään kuitenkin oli työpäivän päätteeksi tiedossa mukavaa vaihtelua. Pitkään netinsyövereissä tuntemani henkilö muuttui lihaksi, eli näimme ihan oikeassa elämässä. Hän tuli Hyvinkäälle tapaamaan toista ystäväänsä ja me tapasimme ensin toisemme. Kuten arvata saattaa, meitä(kin) yhdisti samainen kirjain/numero-yhdistelmä G35 eli MS.
On kuitenkin niin tärkeää omata oma tukiverkkonsa kaltaistensa parissa, että näitä ihmisten välisiä suhteita täytyy vaalia. Toki kaikkia muitakin, mutta näissä on kantavuutta sairastamiseen. Tietää että toi toinen tajuaa mistä puhun jos kerron että tunnen mutta en tunne...(siis aistimuksia iholla).

Menimme kulmakahvilaan salaatille, aika lensi kuin siivillä ja oli mielenkiintoista kuulla toisen tarinaa elämästään. Muustakin kuin sairauden kannalta. Ihan siis tavallisia tutustumisen kiemuroita. Mukava tapaaminen ja todella toivon että tapaamme vielä uudelleen ja yhteys säilyy jatkossakin.

Huomenna matkaan Forssaan, tapaamaan toista samaisen kirjainyhdisteen omaava henkilöä.  Hänetkin tapaan ensinmäistä kertaa oikeassa elämässä. Joten viikonloppuni menee mäsäillessä. :) Ja tapaillessa uusia ihmisiä.

Muuten, edellisen postauksen mopoileva karhu pääsi aamuposti-lehden tämänpäiväiseen julkaisuun. Lähetin sen sinne, ja kas, se komeili tänään lehdessä. :)
Kiva aamuylläri.

2 kommenttia:

  1. Sinulla on vielä komeampi jääpuikkoikkuna kun mulla.=D

    VastaaPoista
  2. Kun katselin edellisen postauksen kuviasi, meinasin laittaa kommenttiini, että ne ilahduttaisivat isompaakin joukkoa. Niinkuin mopoilija nyt tekikikin.:) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.