sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Aikaa...

Capuccinoa

Kävinpä siskon ja miehensä uudessa kodissa kylässä. Tosin vain sisko oli kotosalla. Tarjosi mulle ihme vempaimella tehtyä ihanaa kahvijuomaa. Ja herkullisen donitsin sen kera. Nams...ihan niinkuin ei olisi tullut muuten tässä joulun ja uudenvuoden aikaan herkuteltua?
Mut yks herkku ei enää missään tuntunut, meni samaan mahaan. :D

Vuosi vaihtui mukavasti, eletään jo toista päivää, ei enää montaa jäljellä seuraavaan. Huomenna on taas arkisia askareita, ja töissäkin aion piipahtaa, tosin en työtä tekemässä, vaan muita asioita hoitamassa. Koitan välttää muihin työkaverihin törmäämisen ennen kuin on pakko, sitten 10pvä. Vaikka kivahan niit on nähä, mut sit vasta ku oikeesti meen töihin.

Olen tullut siihen tulokseen, että loma ei sovi mulle. Mulla on liikaa aikaa ajatella asioita...kaiken maailman jutut pyörii päässä, enkä nyt tarkoita mitään masentavia ajatuksia, vaan yleensäkin kaikkea mahdollista. Milloin siivois, minkä kirjan lukis, kääntäiskö kanavaa, vai kylkeä? Vai ihan jopa poistuis asunnosta? Muutakin kuin koiran ulkoiluttamaan? Tai jos menis vaikka ihan kylään? No, kylässä jo käyty, siskolla, isällä, äidillä  ja kaverilla...joten ne on nyt laskuista poissa.

Tää oli tälläinen turhempaakin turhempi postaus, kun nyt vaan sattui olemaan aikaa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälkesi, kiitos.