lauantai 18. joulukuuta 2010

tohinaa, yllätyksiä, odotusta.

Joulu-aamiainen

Perjantai aamuna töihin mennessä oli vastassa rauhallinen joulumusiikki, himmennetyt valot, omituinen rauha openhuoneessa. Riisuin vaatteet ja kengät ja astelin eteenpäin. Mykistyin...sanattomaksi. Pieni kyynel vierähti silmänurkasta..aamu oli ollut kotona rankka...(pojan kanssa vääntöä), ja tuo tunnelma imaisi mut mukaansa, sai mut herkistymään ja mieleni nousemaan pohjalta ylös. Huokaisin, kävelin pöydän ääreen ja nautin ihanan aamupalan työpaikalla. Siellä oli muutama työkaveri päättänyt yllättää meidät kaikki, ja järjestivät mitä ihanimman yllätyksen!
Perjantai meni töissä kuin siivillä ja aamun murheet jäivät tuohon hetkeen.

Tonttupoikanen..

Väsäilin aikani kuluksi (hys, ei töissä saa olla ylimääräistä aikaa...) tonttusen, jonka ehkä ensi viikolla askartelemme oppilaiden kanssa, jos tulee luppoaikaa johonkin kohtaan.

Joulujuhlaa vietimme jo torstaina, siitä ei ole kuvia, kun ei saa näkyä oppilaita tai ihmisiä työpaikaltani blogissa... Mutta esitys oli mahtava, Luokkamme oppilaat tanssivat porotanssin, ja se meni loistavasti! Siitä itseasiassa oma Joulumieleni lähti nousuun ja on pysynyt yllä.  Mä herkistyn aina kovasti noissa Joulujuhlissa, ja kevätjuhlissakin.
Koulussamme olevien kehitysvammalasten esitykset ovat kaikki muurit murtavia. Ne herkistävät ja koskettavat, ovat niin täydellisen aitoja.
Meidän luokassa ei ole kehitysvammaisia, meillä on dysfaatikkoja. Mutta kyllä heidänkin esitys mussa sielun syövereitä liikuttaa.

 Metallilanka-askartelu

Tämä työ on jo tehty. Metallilankaa väännetty mutkalle, pujotettu helmiä ja laitettu punainen rusetti. Kauniita, varsinkin kun niitä on monta rinnakkain.

 Karaokea englannin tunnilla.

Löysäillään...enkun tunnilla ei enää kirjoja aukaistu, vaan lauloimme enkku karaokea Joulutunnelmissa sitäkin. :)

Töitä jäljellä kaksi päivää ja kolmantena joulukirkko, ja sitten LOMALLE!!!
Lomalla saankin olla 10.1.2011 saakka...ja heti kun palaan töihin, alkaa opettajan sijaistusviikko...eli sitten hypätään taas open kenkiin. Sekin mukavaa vaihtelua.
Nyt nautiskelen  saunanjälkeisestä hyvästä olosta...ja siirryn sohvanpohjalle.

1 kommentti:

  1. Hienoa aikaa tämä joulun odotus, varsinkun jos on lapsia ja lapsenmielisiä mukana ;-)

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.