tiistai 21. joulukuuta 2010

Joulukalenteri valmiina

Joulukalenteri valmiina.

Tänään oli sitten viimeinen päivä koulua, huomenna vain Joulukirkko ja todistusten jako. Koululle emme enää mene. Joulukalenterista jäi puuttumaan muutamia asioita. Uskomattoman loppukiireen ja häsellyksen tiimellyksessä. Se harmittaa, että ihan jokainen oppilas ei nyt saanut tehdä kalenteriin mitään. :( Jokaiselle oppilaalle oli suunniteltu tekeminen, mutta arkinen tiimellys haukkasi liian ison palan.
Mutta jos emme nyt tuskaile oppilaiden puolesta, vaan ihastelemme aikaansaannosta, voi silti olla tyytyväinen. Tonttu sai tunnelmallisen ja mukavan Jouluisen kodin itselleen.

Nyt alan itse laskeutua kiireen keskeltä ansaitulle lomalle. Tuntuu uskomattomalta, että se puolivuotinen jakso on taas ohi. Tammikuussa palataan koululle kevät-lukukauden merkeissä...siis todellakin? Kevät? Mutta niin vain menee...tammikuussa, keskellä talvea, vaihtuu lukukausi kevääksi. Se antaa jotenkin toivoa..että kesää kohden ollaan jälleen menossa.

Ja tällä hetkellä kutkuttaa ajatus siitä, että torstai-aamuna ei soi kello..vaan voin kääntää kylkeä. Kaikki joulu askareet on tehty, mitään ihmeellistä ei ole tekemättä, joten suhteellisen stressitöntä on. Torstaina ainut pakollinen on fysioterapiakäynti ja sekin on vain rentoutus...siis vain köllöttelyä. Oih, ja kipeiden lihasten rentouttamista.
Sitten perjantaina onkin jo aatto, ja silloin menemme ensin aamulla äidin luo joulupuurolle ja illalla isän luokse jouluaterialle...

Nyt relaan vaan...6 kommenttia:

 1. Moikka Sari

  Upeita kuvia talvisista maisemista. Hienoa elämänmakuista tekstiä. Kiitokset sinulle.
  T. Pasi

  VastaaPoista
 2. Kiitos Pasi!
  Mukavaa kun olet tullut piipahtamaan, tervetuloa toistekkin. Ja arvostan kovasti sitä, että jätit kommenttisi, ne lämmittävät mieltä.

  Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Hyvää ja leppoisaa Jouluista aikaa sinulle.

  VastaaPoista
 4. Joulukalenteri on hieno, vaikka jotain puuttuisikin. On mukava tosiaan ajatella, että päivät alkavat pidetä ja pian mennään kevättä kohti.
  Hyvää joulua Sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista
 5. Mukavan näköinen joulukalenteri♥,ei muuta kuin joulua odottamaan.Mukavaa joulun aikaa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille, ja hyvää joulunaikaa teillekin!

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.