lauantai 4. joulukuuta 2010

Viikko vierähti

Jouluikkuna

Luokkamme on  siirtynyt joulunodotusaikaan.
Joulukalenterista jo näitte tyhjän plankon...se edistyy, mutta laitan vasta valmiista kalenterista seuraavan kuvan. Oppilaat kyllä olivat hiukan pettyneitä, kun ei ollutkaan tänä vuonna herkku tai leikkikalenteria. Ovat tottuneet siihen, että kalenterissa on jokaiselle nami, siis vuorossa olevalle aukaisijalle. Tai sitten jokin leikki, minkä koko luokka leikkii. Pitivät tylsänä ja tympeänä askartelukalenteria. No, ei voi mitään. Tänä vuonna näin.

Viikko vierähti todella nopeaan, tuntui että just oli maanantai-aamu, ja nyt ollaan taas jo lauantai-illassa.
Toisaalta kiva että aika menee vikkelään, mutta samaan  aikaan tuntuu että mihin sillä ajalla oikein  on kiire?

Kynnet

Eilen illalla sain idean väsätä itselleni tekokynnet. Meillä on töissä varsinainen villitys kaikenmaailman tekokynsien, geelikynsien, rakennekynsien suhteen. Mullahan on ihan luonnostaan normaalisti pitkät kynnet. Todella vahvat ja kasvavat nopeaan. En siis ole yleensä keinokynsien tarpeessa.
Nyt jostain syystä kynnet murenee samantien kun alkavat kasvamaan. Todennäköisesti johtuu tästä talven kuivuudesta. Kesällä mulla oli tuollaiset  mitkä tuossa kuvassa, ihan luomuna. Koristelin niitä sitten aina maun mukaan.
Mulla on ollut aina, murkkuiästä saakka pitkät kynnet, on itseasiassa jo mun tavaramerkki. Joten tuntuu oudolta kun nyt on ollut kynnet niin lyhyet.

Vetoketju meni ja hajosi suhteellisen uudesta talvitakista. Kävin kaupasta ostamassa uuden vetoketjun, ja se olikin tämän illan operaatio. Meni siihenkin muutama hetki aikaa, mutta sain sen takin takaisin käyttöön. Tosin, nyt noiden kynsien kanssa se oli mielenkiintoinen urakka. :)

Teemo ja Totoro

Eilen oli veljentytön tupaantuliaiset ja samalla synttärit (20w). Siellä oli kaksi tuollaista karvakaveria...niiden jäljiltä serpentiinit olivat aivan uudessa kuosissa.
Oli kiva käydä kylässä...ja nähdä miten  aika juoksee, tässäkin. Kun justhan veljentyttö syntyi ja nyt asustelee poikaystävän kanssa omassa kodissaan.

Nyt vietän rauhallista pidennettyä viikonloppua...Toivon samaa teillekin!


2 kommenttia:

  1. Itseäni inhottavat pitkät kynnet, tyttärelläni on välillä sellaiset. Nuo Sinun ovat kyllä kauniit. Kauniita ovat nuo kisutkin! Etenkin tuo harmaa.
    Hyvää pidennettyä viikonloppua Sinulle.

    VastaaPoista
  2. No johan oli komeet kynnet:D,siellä kisulit temmeltää,komeita kisuleita onkin.mukavaa Itsenäisyyspäivää♥

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.