keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Itsenäisyyspäivän juhlintaa oppilaiden kanssa.

 Jonglöörit viihdyttivät.

Tänää meillä oli neljäsluokkalaisille järjestetty itsenäisyyspäivän juhla Hyvinkää-salissa.
Paikalla oli kaikki Hyvinkään neljäsluokkalaiset. Juhla alkoi aulassa musiikin ja jonglöörien kanssa...oppilaat olivat kaikki pukeutuneet juhlavasti...kuten kuuluukin.
Jännitettiin, kikateltiin ja ihmeteltiin. Vietiin takkia narikkaan ja sekin oli osalle oppilaista ihmetyksen asia. :)

 Hyvinkään kaupunginjohtaja Raimo Lahti vaimonsa kanssa, kätteli kaikki paikalle saapuneet vieraat juhlallisesti. Tuosta parista jäi mukava ja miellyttävä tunnelma.
Ja saa olla kaupunginjohtaja onnellinen kun sai minua kätellä, sitä kun tuskin toiste tapahtuu. Toivon mukaan hän muistaa sen aina. :D

  Nykyisessä Hyvinkään kaupungin vaakunassakin kuvataan kolmea kudonnassa käytettävää sukkulaa.
Hyvinkäällä toimi 1800 luvun alusta willatehdas, joka on nykyisin suojelukohde ja otettu uusiokäyttöön erilaisin kulttuurikohtein. Museo, teatteri, ravintola ym. käyttöön.


Meille oli myös järjestetty,hieno ohjelma salissa. Itsenäisyyspäivän puhe, lastenkuoron laulua, sotaveteraanin puhe. Musiikkia muutenkin.


Osa porukkaa jäi sitten saliin ja oli tanssien vuoro. Tanssittiin tiputanssia, ja veivattiin jalalla koreasti. Tunnelma oli hilpeä ja ohjelma vedetty loistavasti! Osa porukkaa sitten oli syömässä alla olevaa täytekakkua.


Juhlissa tarjoiltiin myös herkullista kakkua ja mehua.

Tästä olisi tarkpoitus jatkossa tulla perinne. Joka vuosi kutsua itsenäisyyspäivän tiimoilta sen hetkiset neloset. Hieno juttu, kannatan!

Päivä ollut erittäin mukava...ensin mukava aamupäivä töissä, jonka jälkeen bussilla oppiaiden kanssa keskustaan juhlimaan.
Töiden jälkeen nykyisen työkaverin kanssa entisen työkaverin luokse kylään...

Lisää tällaisia päiviä..mukavaa ja erilaista.1 kommentti:

  1. Mukavia tapahtumia niin lapsille kuin aikuisille nämä kertomasi Itsenäisyyspäiväjuhlat! Meidän kunnassa en ole kuullut tällaisia järjestetyn.

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.