tiistai 9. marraskuuta 2010

Tuiskuttaa

 Kameran tärähdys

Tälle päivälle luvattiin kunnon lumimyräkkää eteläsuomeen. Tällä hetkellä myräkkä näyttää täällä tältä. Tuuli vihmoo ja sataa hiukan lunta. Tosin tuuli on niin voimakas, että saa hiutaleet sattumaan iholla.

 Luminen katu

Itseasiassa, vaikka inhoankin talvea, oli loppujen lopuksi hauska kävellä tuolla tuulessa ja viimassa. Ei olis musta, talvenvihaajasta uskonut.

 Pikkuhiljaa tupruttaa lisää...

Lampun loisteessa näkyy lumen tuisku.
Lumi näyttää viivamaiselta, kun tuulee sen verran lujaa, lumi ei leiju alas, vaan se vihmoo.

Puolitoista viikkoa sitten sain s. postia tekniseltä isännöitsijältä kattoremontin tiimoilta, että tulee maanantaina tai tiistaina käymään...siis VIIME viikon. Ei näkynyt, enkä ollut yllättynyt. Mutta soitti sitten tänään, no olihan tänään tiistai, että joku osa lupauksesta piti, edes viikonpäivän nimi, vaikkakin viikko oli ihan eri. Nyt on sovittu katon tarkastelua sitten perjantaille...toivon mukaan se tarkoittaa tämän viikon perjantaita? Hmm...?

Viime viikko meni töissä sutjakkaasti ja tunsin olevani terässä.
Samoin lähti liikkeelle tämäkin viikko, terässä. On niin mukava olla terve, taas. Kyllä tuota sairastamista kestikin, vissiin 6 viikkoa putkeen?

Tällä hetkellä, talven tulosta huolimatta, on ihan Jees olotila. Lähinnä ehkä siksi, että ei tullut pahista päälle vaikka flunssatauti mua kovin runnoikin,
Tän viikon perjantaina  menen hakemaan kausi-influenssarokotuksen tytestä. On luvattu poikkeuksellisen voimakasta influenssa-aaltoa. Oma puolustuskyky on hyvin alhainen johtuen kolmesta antibioottikuurista, joten en ota riskiä, vaan haen rokotuksen.

Tällä viikolla on asennettu pojalle pesukonetta, puhdistettu omaa sitruunahappo käsittelyllä. Koneesta lähti niin paljon töhnää, että lattiakaivo meni umpeen ja haju oli kamala! Siis rehellinen viemärin haju. Mä tungin ja tongin kaikki putket ja kolot, kaikki puhtaaksi. Nyt pyykkikin tuoksuu raikkaalle kun sen koneesta ripustaa kuivumaan.
Pojan koneen huolto on vielä vaiheessa, mutta sitruunahappo käsittely sitäkin odottaa.Nyt laitan kynttilät palamaan, asetun sängylle kirjan kanssa ja vain olen.3 kommenttia:

 1. Täällä satoi viimeyönä todella paljon lunta,siiis kun läksin lenkille,oli polut täynnä,ei ollut kuin auton renkaan uotit vaan:).Mukavaa viikkoa sinulle♥

  VastaaPoista
 2. Hei Tansku!

  Täällä tuo satanut lumi on muuttunut jo loskaksi ja asteet plussab puolella. Tuulikin jo tyyntynyt.

  Kyllä sitä lunta vielä saadaan...lisää, varmaan kyllästymiseen saakka.

  VastaaPoista
 3. Hyvä että olet parantunut ja säästyit muilta vaivoilta. Hei kerrohhan lisää sitruunahappo käsittelystä. Meidän pesukone rullaa nonstoppina, tarvitsisi varmasti jotain puhdistusta.

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.