keskiviikko 24. marraskuuta 2010

lunta tulvillaan...

 Ikkunkoristeet luonnon omasta kädestä.

Päivän mittaan satoi lunta lisää ja lisää ja vieläkin lisää...se alkoi pakkaantumaan luokan ikkunaan. Kuusi taipui raskaan painon alla. Mutta tunnelma luokassa oli kuin satukirjasta.
Katsahdus ikkunoihin loi satumaisen tunnelman.

Toki takaraivossa paukutti, että huh, onpa autossa etsimistä tämän sateen jälkeen. Se on varmasti peittynyt hyvin lumen alle.

Pihamaan näkymää.

Luokan ikkunasta kurkistus pihalle...lunta tupruttaa aina vaan lisää.

Kotosalle pääsin töiden jälkeen, ajaminen oli  mielenkiintoista, kun aura-autot olivat tukkineet ristyksiä. Isot tiet aurattuna ja pikkuteille vallit risteyksissä. Niihin sitten vauhdilla, että pääsee läpi. Kotiin saakka suoriuduin, kieli keskellä suuta.

Nyt on remontti kotona tehty. On maalattu ja korjattu vesivahingon jäljet.
Nyt kärvistellään hetkinen näissä maalihuuruissa. Ottaa hengitykseen ja päähän hajut.
En usko että ihan terveellistä näitä on täällä haistella, mutta mihinkäs sitä karkuun pääsisi?
Nyt kun vielä jaksaisi kaikki tavarat roudata takaisin vaatehuoneeseen...puolet jo viety, puolet odottaa seuraavaa jaksamisen puuskaa. Ehkä sitten viikonloppuna?

Pää on aivotärähdyksen jäljiltä suht ok. Päänsärkyä kesti useamman päivän. Tänään ollut ehkä eka päivä kun ei särje sen takia. Nyt särkee tämän maalinkäryn takia.

Viimeisiä viedään, auton kanssa siis. Marraskuu lähenee loppuaan ja on autosta luopumisen aika käsillä. Aika haikeeks vetää...mutta minkäs teet? Kun ei oo rahaa, sitä vaan ei ole. :(

Mutta huomenna jo torstai ja sitten melkein jo viikonloppu, ihanaa!

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunista. Täällä vaan tuulee kovasti ja pöllyttää vanhoja lumia. Olisin toivonut kunnon lumisadetta.

  VastaaPoista
 2. Täällä sitä lunta on tullut, kunnolla. :)

  VastaaPoista
 3. Vau,siellähän on oikein kunnolla tullut lunta,on sitä täälläkin,mut ei noin paljoa,tuulee aikas lailla,joka pöllyttää sitten lunta,kylmä tuuli.:(

  VastaaPoista
 4. Hieno on kyllä tuo luminen ikkuna!

  -Hemuli :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä, että aivotärähdyksesi parani noinkin helposti. Remonttihajut eivät ole kivoja, mutta remontin jälkeen on mukavaa katsella ympärilleen. Meillä oli pari vuotta sitten joulunalusviikolla tapiseeraus ja katon maalaus. Olin justiinsa sanonut miehelle, että sopii remontin vuodenvaihteen jälkeen, mutta kun remonttireiskalle kun sopi justiinsa joulun alla. Melkein poru tuli; muilla tehtiin joulusiivoja tai paikat olivat jo paikat tiptop, meillä kaikki mullin mallin. Laitatko auton talveksi pois vakuutuksesta, vai luovutko kokonaan? Oma auto on hyvä olemassa etenkin maaseudulla, jos on pitkä työmatka ja bussit kulkevat harvakseltaan, tai kun lähtee vaikka pakaasien tai lasten kanssa jonnekin. Kaupungissa se ei ole ihan välttämätön, kun ja jos joukkoliikenne toimii tiheämmin. Keskustaankin lähtee mieluummin bussilla, jotta ei tarvitse haeskella parkkipaikkoja ja kytätä kelloa, ettei lappuliisa ehdi sakottaa. Viikonlopputerveisiä! Poltellaan kynttilöitä!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Delilah!

  Luovun autosta kokonaan...katsotaan sitten mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt ei ole tilaa autolle.
  Kuormittaa liikaa pussukkaa. Onneksi asun alueella jossa julkinen liikenne toimii hyvin ja töihin pääsee bussilla. Mutta on totuttelemista olla ilman autoa, kuitenkin liki 6-vuotta auto oli käytössä.

  Ja kyllä...poltetaan kynttilöitä!

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.