torstai 14. lokakuuta 2010

Se on lunta!

Ensilumi Hyvinkäällä 14.10.2010

Näkymä kotiparvekkeelta, kyllä, lunta se on. Mä olen tänä syksynä jostain syystä reagoinut voimakkaan negatiivisesti talven tuloon. Suorastaan välillä ahdistaa ajatus siitä, että on pitkä kylmä kausi alkamassa. Ahdistuksella tarkoitan aivan oikeaa ahdistusta, en mitään pientä pännitystä. Ajoittain ihan yököttää ajatus pitkästä kylmästä kaudesta. Vaikka kesä olikin haastava ja hankala helteineen päivineen, ajatus talvesta tuntuu silti moninverroin pahemmalta. En jaksa, en tahdo!

Mun piti kertoa siitä VNG-tutkimuksesta, mutta raapaisen vain pintaa. Oli haastava sekin tutkimus. Pilkkopimeässä kypärän sisällä...eri asentoihin väännellen, videot koko ajan kuvaten silmiäni ja niiden liikkeitä (paljastavat huimauksen tason). Pahaolohan siinä tuli.
Mutta pahempi osuus ole edessä, eli sitten pysyteltiin siinä pilkkopimeässä ja korviin aloitettiin puhaltamaan vuoroon kylmää ja kuumaa ilmaa. Ärsytettiin tasapainoaistia. Ja kyllä se ärsyyntyikin. Yökötti, huippasi ja oli irrallinen olo. Hoitsu laittoi käden olalle ja sanoi että ei huone pyöri...näkivät monitoria katsellessaan että nyt huippaa ja pahasti. Silmät menneet rulettia, ja siltä se tuntuikin.
Tulokset testistä saan myöhemmin lääkäriltä.

Tämän viikon olen ollut käsittämättömän väsynyt. On ollut vaikeuksia pysyä hereillä ihan töissäkin. Huoh. Ihan loputonta väsymystä. Ensi viikolla menen lääkäriin jollei pian helpota.

Hups, tulikin valitusvirsi. Sorry.

Jatketaan...
4 kommenttia:

 1. Kaunis kuva, ei ollenkaan kylmän oloinen.
  Väsymystä tuntuu olevan vähän yhdellä jos toisellakin, sinulla se ei liene edes ihme kun olet tuollaisen rääkin juuri läpi käynnyt. Voimia syksyysi ja paljon uusia kuvia ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tiitsa, kommenttisi lämmitti. <3

  VastaaPoista
 3. Sait kauniin kuvan ensilumesta. Voi kuinka epämiellyttäviä kokeita, mutta varmaan tarpeellisia. Vuodenaikojen vaihtelut ottavat voimille, olen huomannut myös oman sairauteni pahenneen aika paljon, nyt syksyn tullen. Yrietään pysyä silti iloisten asioiden syrjässä kiinni, kynsin ja hampain. MRRR! Ei anneta periksi :) Lähetän lämpimän ajatuksen ja toivon sinulle voimia, sekä hyvää mieltä ja mukavia asioita.

  VastaaPoista
 4. Valkokin värsyjälle lämmin halaus. <3

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.