perjantai 1. lokakuuta 2010

Raappausta aamutuimaan

 Ikkunat jäässä.

Tästä se taas lähtee, se syksy ja talven odotus. En tykkää yhtään. Inhoan kylmää, pimeää ja synkkää talvea. No, jos lunta tulee niin luonto on ok, mutta autollisena en tykkää. Aamulla menee ikuisuus ennenkuin auton saa esille, paitsi että ei mulla tänä talvena enää tuota autoa ole. Ihan pian on siitä luopumisen aika. Tuskaa tekee, mutta minkäs teet kun lompakko ei kestä? Mieluummin kuljen bussilla ja saan jääkaappiin säännöllisesti täytettä.
Mutta ongelmaksi muodostuu sitten se, miten pääsen kuvausreissuille? On pakko saada välillä autoa lainaan jostain, tai sitten kamu mukaan jolla on auto, ja lähdetään yhdessä kuvaamaan. Ex-tempore kuvausreissut ovat historiaa, paitsi tuohon lähimetsään nyt pääsee aina kävellen. Mutta...ehkäpä mä jotenkin pääsen kuvaamaan. Jotain tulee aina kehitettyä.
Ja sanotaan että kun yksi ovi sulkeutuu, seuraava aukeaa. Odottelen siis avointa ovea, jostain.

Ikkunoitakin on monta...

Nyt tuli oltua saikun jälkeen kaksi päivää töissä ja hyvin sujui ja tuntui ihan älyttömän hyvältä. Olen varmaankin jollain lailla sairas (ehheeh) mutta nautin työstäni. Saan tyydytystä ja tunnen olevani osa jotain, ja tarpeellinen. Tarpeelliseksi tunteminen on yksi perustarpeista, ainakin omalla kohdallani.

Työpäivä päätteeksi tänään menin ystäväni luokse, jonne oli tulossa toinenkin MS ystäväni. Tutustuimme toisiimme sillä tavalla kunnolla ollessamme sopeutumisvalmennuskurssilla Maskussa. Ja sattumalta kaikki asumme samassa kaupungissa.
Yhteyttä olemme pitäneet siitä saakka, toisen kanssa jo tunsimme ennen soppariakin. 
Meille oli emäntä valmistanut ihanaa tortillaa, herkkua! Söin niin että napa raikaa. Jos olisin tiennyt jälkkärinkin olevan olemassa, olisin kyllä jättänyt sen viimeisen tortillan syömättä. Nyt on olo kuin syöttöpossulla. Mutta hyvää oli!

Fysioterapiaankin palasin eilen kahden viikon tauon jälkeen. Ai kun teki hyvää kun sai kunnon venytykset alaselkään, jumissa oli pahemmin kun tajusinkaan.

Nyt hyvillä mielin viikonlopun viettoon.
Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälkesi, kiitos.