perjantai 29. lokakuuta 2010

Harjoittelu tekee mestarin?

Vanhaan aikaan.

Picasalta on tullut uusi versio, jossa on "piknik"-kuvankäsittelyohjelma. Kuvankäsittely tapahtuu online tilassa verkossa ja siellä on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Tässä yksi aika onneton harjoituskappale. Mutta jostainhan sitä on aloitettava?

Lääkäri soitteli tänään. Keuhkot viimein puhtaat, mutta...niin taas tuo mutta..
Tulehdus on pompannut sitten poskionteloihin ja nyt sitten siihen antibioottikuuri. Koskahan mä oikein mahdan tulla terveeksi? Olisi jo aika!

Olen myös pommittanut isännöitsijää katon vesivahingon ja mun sairastamiskierteen mahdollisesta yhteydestä. Tästä tänään lääkärinkin kanssa keskusteltu.
Ja taas odotellaan ensi viikkoon, että saan kuulla miten remppa edistyy. Pyysin jälleen sitä kunnollista terveystarkastusta, homekartoitusta. Enpä usko että sitä saan, mutta jotain mätää tässä puuhassa on.

No, joo. 

kait mä taas toivotan, kaikesta huolimatta, Hyvää viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Hyvää viikonloppua sinullekkin. Olisi tosiaan hyvä tarkistaa mahdollisten homeitiöiden syy sairasteluusi. Taitavat vaan koettaa luistaa vastuusta. Paranemisiin.

  VastaaPoista
 2. Hauska harjoituskappale ;-)
  Pommita vaan isännöitsijää ja ole tiukkana sen tutkimisen kanssa. Vanha konsti laittaa sipuleita asuntoon imee huonoa ilmaa itseensä, minä laitoin, mies hiukan ihmetteli ;-) vitsiä väänsi niistä.

  VastaaPoista
 3. Vai on tullut picasaan jotain uutta :) Hauska kuva!

  Vaan hauska ei ollut kirjoituksesi - toivotaan pikapikaista olon paranemista ja sitä, että joku ihan oikeesti tutkisi tuota hemejuttuakin.

  Kaikesta huolimatta hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.