tiistai 7. syyskuuta 2010

Virkistäytymispäivänä

kahvakuula

Tänään oli kaupungintyöntekijöiden virkistäytymispäivä. Päätin ekaa kertaa siihen osallistua, kun se oli työn puolesta mahdollista. Hiukan jännitti miten selviydyn. Otin kaksi haastavaa lajia työn alle. Kahvakuulan heiluttelu ja zumba.
Kahvakuulan kanssa sujui mukavasti, oli kevyin kuula käytössä, mikä alkuun tuntui liiankin kevyeltä, mutta ei se ollutkaan. Hiki tuli, syke nousi ja selkälihas kramppasi.
Kaikki muut oli hyvästä, mutta kramppaus olis voinut jäädä välistä.
Sääkin oli hyvä, lämmin ja suht tyyni. Tarjolla oli erilaisia liikuntalajeja, kävelyä, sauvakävelyä ja jotain outoa "puikko"kävelyä. Käveltiin selllasten 30cm pitkien puikkojen kanssa ja ne heiluivat samaan tahtiin käsien luonnollisen liikkeen kanssa. Sitä en kokeillut, kun säästelin jalkojani iltapäivän zumbatuntiin.

Tarjolla oli myös sämpylää ja makkaraa. Sianlihattomana ihmisenä mulle tarjoiltiin onnettoman kokoinen soijanakki.
Siis tälläinen. Kun sitä yritti laittaa kepin päähän, se jo halkesi ja putosi maahan. No, ei mulla sit olis ollutkaan nälkä. Mä vaan ihmettelen että kun kaupat on pullollaan kalkkunamakkaroita, miksei sellaista ollut tarjolla? No, sämpylä oli hyvää ja riitti mulle.
Ehdimme työkaverin kanssa rupatella mukavia grillillä istuessa ja odottelimme että on aika siirtyä zumbatunnille. 

Zumba oli hauskaa, ei todellakaan mitään ryppyotsaista eikä liian tahditettua. Siis vetäjä ei laskenut koko ajan...1,2,3,4 ja vaihto...jne.
Vain silloin tällöin huusi jonkin pienen ohjeen, ja näytti kropallaan mallia. Tarkoitus on pitää hauskaa, ei haittaa jos jokin askelsarja on hiukan sekaisin, ottaa kiinni siitä mistä saa. Tykkäsin paljon. Haittasi vaan menoa aika lailla kahvakuulan kanssa krampannut selkälihas. Mutta vedin silti hyvin, mielestäni. Lepäsin yhdessä välissä kahden biisin ajan ja takas lattialle. Musiikki oli houkuttelevaa ja mukaansa tempaavaa.
Fiilis kaiken kaikkiaan oikein loistava!
Katsotaan mikä olo on aamulla...iiiks.

Hilman tassu.
Ei siis tietenkään liity nyt asiaan milläänlailla, mutta sen tassu turposi aivan käsittämättömän isoksi tuossa pari päivää sitten. Eikä suinkaan ole eka kerta. Tällä kertaa turvotus vaan oli todella muhkeaa. Annoimme kortisonia, mutta ei se auttanut. Aamuun mennessä tassu oli taas normaali. Kuuluu sarjaan "Hilman oudot sairaudet". Ja niitähän Hilmalla riittää. Ollaan tuosta asiasta joskus myös lääkärissä käyty, syytä tuohon turpoamiseen ei löydy. Saattaa olla jokin autoimmuunisairaus, mutta mene ja tiedä.

Nyt siis kaikki hyvin kaikilla, kait?


2 kommenttia:

 1. Mahtava juttu että työntekijöitä hellitään virkistyspäivillä - nykyään tuntuu että työntekijöistä otetaan tehoja irti ihan muulla tavalla kuin virkistypäivän jumpalla ja zumballa : )

  Voi tuota teidän kisumirrin tassua - varsin outo juttu moinen. Onneksi se kuitenkin sitten palautuu ennalleen.

  Mukavaa viikkoa Sinulle.

  T. Erjuska : )

  VastaaPoista
 2. Hei Erjuska!

  Kylläpä tulin iloiseksi kun jätit kommentin. Tiedän monen lukevan, se on innostavaa, mutta kommenttien jättäminen innostaa eniten kirjoittamaan. Eli kaikki muutkin rohkeasti kommentoimaan!

  Ja Erjuska, kaupungin työntekijöitä on täällä kiitelty joka vuosi jonkinlaisella virkistäytymispäivänä. Eka kerta vaan kun itse osallistuin. Nyt aamulla hiukan kankeana. mutta tästä se vetriintyy päivän mittaan. :)

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.