sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Syksyisessä metsässä

Punaisen sienen uima-allas.

Otin tänään uudelleen eilisen lenkin, ladatuilla akuilla. Sain näpsittyä näitä kuviakin. Sekä sain hien pintaan. Kumpikin hyöty sekä ilo.

Sieni lähikuvassa
 En taaskaan tiedä mikä sieni oli kyseessä. Joku oli tämän nurin kaatanut. Sienen alapinta oli hämmästtävän puhdas ja raikas. Suorastaan huusi kuvaamaan.

Seittiäkin löytyi purolta. Mukavasti pisarat niihin takertuneet.
(kannattaa klikkailla isommaksi)
Kyllä on hämiksillä ollut kädet...ööö jalat? täynnä työtä. Tai perä? Millä ne sen nyt seitin sitten ikinä tekevätkään. Mutta tekemistä on riittänyt.

Sillä aikaa kun kuvailin, oli Milla päättänyt tutkia maastoa hiukan tarkemmin...ja oli sen näköinenkin. Mutta ainakin onnellinen koira!

Salaperäinen polku.

Eilen illalla sain päähäni siivota vaatekomeroa. Siivottavaa ja pois heitettävää löytyikin. UFFille on 5 pussia matkalla.
Ikävämpi yllätys oli se, että katon rappaukset putoavat isoina laattoina. Ilmeisesti vanha vesivahinko saanut uutta vettä ja pudottaa nyt rappaukset. Huomenna soitto isännöitsijälle.
Huomasin että sama ilmiö on myös mun nukkumispaikassa, olohuoneen alkovissa. Sielläkin nurkassa katto kupruilee. Kohan ei hometta nyt tekisi. :(

Ajoittain täällä onkin ollut sellainen pistävä haju. Epämiellyttävä. Voisiko johtua tuosta?
6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia - taas. Nuo seitit on aina yhtä ihastuttavia ja ihana idea kuvata sienen alapintaa ja sen herkullisia pisaroita :)

  Veikkaisin, että sieni on isohapero - hapero kummiskin, noita punaisia on joitain muitakin.

  VastaaPoista
 2. Kauniita syksyä olet kuvannut, helminauhoja ja pisaroita;)

  VastaaPoista
 3. Mystisen näköinen salaperäinen polku. Olet löytänyt kivoja kuvaus kohteita. Vesivahinkojen kanssa pitää olla tosi varovainen, ei tiedä mitä terveysriskejä aiheuttaa.

  VastaaPoista
 4. Vasta nyt löysin blogisi ja ihan vahingossa seikkaillessani ties kenen blogissa. Hyvä että löysin, aivan ihastuttava blogi sinulla ja kauniita kuvia katseltavaksi. Lähdenpä tutustumaan tarkemmin.

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Tiitsa lämpimästi blogilleni. <3
  Toivottavasti nautit olostasi.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.