lauantai 25. syyskuuta 2010

Rauhallisesti liikkuen.

 Minisieni ruohikossa.

Kävin sitten perjantaina aamulla keuhkojen kontrollissa. Keuhkot rohise ja vinkuu edelleen, en saanut lupaa mennä vielä töihin. Rauhallista liikkumista ulkosalla suositeltiin, mutta ei hikilenkkejä eikä riekkumista. Aamulla siis ensin isän luokse kylään ja pihamaaston syksyä kuvaamaan. 

 Vaahteran lehdet

Tuossa nurmella oli kaunista kuvattavaa, pieniä hentoja vesipisaroita ja syksyn lehtiä.

 Sienistä ei syksyllä pääse...niitä on aivan joka paikka täynnä.

 "savusieni"

Isän kanssa istuimme ja joimme kahvit. ja lähdin takas kotia kohti.
Sää kuitenkin parani koko ajan ja lopulta aurinko paistoi lämpimästi. Nappasin mukaani kaksi naista ja suunta kohti Kytäjää ja Piilolammia.

 Vajaa puoli kierrosta käveltyämme istuimme laiturille juomaan kahvit. Ihanasti aurinko lämmitti, ihana tunnelma, hauskaa juttuseuraa. Nautittava olo. Aah.

 Puu on päättänyt kasvaa juuri tuohon, siis aiva sama onko siinä kallio alla, halkaisen sen kasvaessani. Niih.

Tässä totaalinen pölkky(pää).

Terveystarkastajakin käväisi perjantaina ja mittaili kosteutta ja jotain muuta härveleillään. Seinät ja katto edelleen kosteat, ja niiden avokuivatus jatkuu ainakin kaksi viikkoa ja sitten uusi mittaus ja jos sitten on kuivaa, saa katto ja seinät uuden pinnan. Homeeseen viittaavaa ei löytynyt. HUH!

Mua harmittaa se, että olin saanut todella hyvän intokipinän päälle liikkumisesta, ja se meni mönkään tän inhottavan keuhkoputkentulehduksen takia! En ole päässyt zumbaan, en hikilenkeille sauvojen kera, enkä ole voinut edes pallojumppaa kotosalla tehdä.
Vielä pitäisi malttaa ottaa rauhallisesti hetki. Vasta torstaina olisi lupa mennä töihin. Huoh.

Mutta onneksi ei ole enää lämpöä niin saa sentään jo ulkoilla! Ja tänään se olikin kaikinpuolin tyydyttävää, seuraa ja säätä myöden.

Kiitos siitä!

2 kommenttia:

 1. Hiljaa liikkuessa näkeekin enemmän. Kauniisti vesipisarat kimmeltävät ruohikossa ja noita puita jotka kasvavat kalliolla ihmettelin itsekkin tänään, miten ihmeessä.....
  Kauniit tunnelmalliset kuvat olet ottanut.
  Paranemisiin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tiitsa!

  Mieli vaan kovasti tekisi jo liikkua sillain kunnolla. Hiki lentäen. Pitää ihan väkisin itseään rauhoitella ettei tartu sauvoihin ja tempaise itseään lenkille.
  Mutta jos sitten jo loppuviikosta?

  Ihanaa alkavaa viikkoa sulle Tiitsa!

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.