keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Keskustassa


Nimikisa on jo päättynyt....

Tänne rakennetaan jotain massiivista jättiostoskeskusta, enkä tykkää yhtään. Koko Hyvinkään kaunis puistomainen keskusta häviää ja tilalle tulee taloja, kauppoja, isoja rakennuksia. Keskustasta tulee tunkkainen ja ahdas.
Nyt kysellään mikä minulle nimeksi? Oma ehdotukseni olisi ollut "Rumba", sillä sitä tämä on jo ollut ja tulee olemaan, yhtä rumbaa ja sekamelskaa koko keskusta.
Joka viikkon uudet liikennejärjestelyt, missä saat ajaa autolla, missä kävellä jne.

On se tietty hyvä että työmiehille riittää töitä ja pitkäksi aikaa.
Tuolla sumun keskellä ne vääntelee ja kääntelee noita jättiläiselementtejä.

Kätevää viestintää. 

Koko ikäni Hyvinkäällä asunut, ja nyt vasta huomasin tuon merkin. Kokoontumispaikka.
Ehkä olen liian vähän liikkunut kävellen, yleensä vain autolla. Nyt oli aikaa hukattavana kun odottelin pääsyä lääkärille (siis kuvat ovat maanantailta, hiukan viiveellä tulee päivitys)

Lääkäri totesi olevan keuhkoputkentulehdus ja mäiskäytti ison satsin yskänlääkkeitä ja antibiootin ja vielä kaupan päälle allergialääkkeenkin.
Keuhkot pitivät pahaa vinkunaa ja rohinaa. Perjantaina sitten uudelleen lääkärille kuunteluttamaan keuhkot. Jos ne edelleen metelöi, tulee lähete keuhkopolille mahdollisen astman poisulkemiseksi. Ja nyt väkisinkin mietin, että olenko koko tämän kaksi vuotta asunut homeasunnossa? Ja saanut astman?

Asunnossa on ollut koko tämän kahden vuoden ajan pistävä haju. Olen vain ajatellut sen johtuvan huonosta ilmanvaihdosta, mutta ei sitten vissiin näin ole ollutkaan.
Remontti ei etene, tai on nyt kuivatusvaiheessa. Yritin tekniseltä isännöitsijältä kysellä tarkemmin remonttiaikataulua, saamatta vastausta.
Kun esitin home-epäilyn, oli vastaus "aijaa"...Hmmm??

Tämä löytyi työmaan seinältä.

Siellä oli tempauspäivät kun työt aloitettiin, sai vapaasti piirrellä graffiteja ja olla luova.
Tämä kuvaa ilmeisesti "vapaata" maailmaa. Jokapaikka täynnä valvontakameroita, missään et voi liikkua ilman että siitä jää jälki.

Nyt jatkan saikuttamista ja olo on jo kohentunut huomattavasti.
Ensi viikolla toivon pääseväni jo töihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälkesi, kiitos.