maanantai 13. syyskuuta 2010

katon tarina jatkuu...

Huvittaa, ja samaan aikaan ärsyttää.
Eilen huomasin tuon katon kupruilun vaatehuoneen perimmäisessä nurkassa. Jos en olisi saanut siivousinspistä, olisi saanut edelleen jatkaa kosteus leviämistään. Oli siis onni onnettomuudessa, että päätin tehdä suursiivouksen vaatehuoneelle.
Nostelin tuolta isompia tavaroita pois, ja ihmettelin päälleni putoavia palasia, kunnes huomasin niiden tulevan katosta.
Soitin sitten jo eilen päivystävälle huoltomiehelle joka tilanteen tuli heti katsomaan.
Ei löytynyt katolta (asun siis kattokerroksessa, yläpuolellani vain katto ja taivas) vuotavia kohtia, ainakaan pikasilmäyksellä.

Tänään asuntoon marssi jo kaksi miestä. Katselivat saman tilanteen, että raappaukset putoaa ja kosteutta on. Ja nekin olivat käyneet katolla, eikä sieltä mitään reikää löytynyt. Opastin sitten miehiä, että vesi ei tarvitse reikää, riittää saumassa pieni halkeama mistä se valuu sitten yksi pisara kerrallaan. Oma kattoni sisäpuolelta näyttää juuri siltä. Kosteus saanut rauhassa salakavalasti tunkeutua ja tulla asuntooni.
Miehet vain myöntelivät.
Sitten soitto sille tekniselle isännöitsijälle, joka saapuu sitten huomenna katsomaan tilannetta. (kuinka monen se tilanne on katsottava? Monesko tyyppi käy työhön?)
Mukanaan tuo kosteusmittaajan sekä tilaa paikalle terveystarkastajan, ei tarvitse mun sitä hoitaa.

Kun he sitten ovat asiat jälleen todenneet, alkaa remontti. Sen pituudesta, laajudesta ja kestosta ei sitten kukaan mitään tiedäkään.
Ja voimmeko me yleensä asua tässä asunnossa remontin ajan? Kolmen kissan ja koiran kanssa? Huoooooooh!

No, en ole turhautunut, enemmän vielä huvittunut, katsotaan mitkä fiilikset on kun remontti lopulta alkaa?

3 kommenttia:

  1. Vedellä on notkeat niskat. Oletko kysellyt naapureilta että näkyykö heillä ja tämän tapaista.

    VastaaPoista
  2. Raija, en ole jutellut kenenkään naapurin kanssa. Seinänaapuri olisi toisen rapun puolella, missä asunto olisi peilikuvana. Eli vaatehuone ja olohuone sielläkin olisi ns. vaarassa. Ehkä uskallan käydä rimpauttamassa ovikelloa?

    VastaaPoista
  3. Ei luulisi että naapuri huono tykkää mutta ei niistä koskaan tiedä varsinkaan jollei tunne paremmin.

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.