lauantai 18. syyskuuta 2010

ÄÄÄÄ!!!

Nokia 6700 slide pink

Mä sitten hankin itselleni uuden puhelimen. Edellinen oli hyvä ja toimiva, mutta käsien tuntopuutoksien takia hankala käyttää. Se oli liian ohut ja hankala kirjoittaa tekstiviestejä. Tämä puhelin on paksumpi, vaikkakin myös hyvin pieni. Mutta tuntuu mun tuntopuutoskäsiini paremmalta.
Alla olevassa kuvassa vanha puhelimeni, joka siirtyy sitten pojan käyttöön. Hassun hauskaa sekin, pitkätukka, matrix-takkisella hevarillani söpö pinkki/musta puhelin. Söpöä. :)
Nokia 6700 pink illuvial

Jaa että miksi istun keskellä yötä koneella, kello näyttää olevan 04.49.
Yskä vaivaa pahasti ja pahenee vain. En voi edes ottaa yskänlääkettä kun siinä on alkoholia, imeskelen jotain kurkkukipuun tarkoitettuja pastilleja, ne hiukan lievittävät oloa.
Siis en voi siksi ottaa yskänlääkettä kun on toiseen vaivaan lääkekuuri päällä ja sen kanssa ei saa ottaa yhtään tippaakaan alkoholia, mukaanluettuna yskänlääkkeet. ÄÄÄÄ!!!
Tänään, eikun siis eilen, (nythän on jo päivä vaihtunut aikaa sitten) loppui se kuuri. Nyt pitää pitää parin päivän väli ja voin alkaa ottamaa yskänlääkettä. Tosin toivon että yskä loppuu itsellään ennen sitä.

Ja mitähän ajatuksen virtaa sitä vielä syöltäisi?
Pää lyö tyhjää, mutta ei mikään ihme kellonaika huomioiden. Päätän tämän yölähetyksen tähän ja menen yskimään sängyn laidalle.1 kommentti:

  1. Toivottavasti flunssa pian hellittää : )
    Aurinkoista viikonloppua Sinulle.

    T. Erjuska

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.