maanantai 21. kesäkuuta 2010

Suunnitelmissa

Kirjapino

Kävinpä kirjastossa tuossa viime viikolla. Lainasin kesäksi muutaman kirjan. Suunnitelmissa olisi nuo kaikki lukea, osa kevyttä rantalukemista, osa hiukan raskaampaa johon täytyykin sitten paneutua.
Lomaan aikaa 3 työpäivää, ja sitten on taas aikaa itselleen. Tänä kesänä aion pitää itsestäni hyvää huolta, sallin mukavia hemmotteluja, löysäilyä, ehkä pientä seikkailua (sellainen on kehitteillä...) :D.
Hiukanko olen pihalla ja out tälläisistä seikkailuista? Ennen uskalsin ja vielä yritin, nyt mieluummin käperryn kotiin kuin ryntään mukaan maailman menoon. No, joku voisi sanoa että sellaista on aikuisen elämä ja olen rauhoittunut. Mutta PYH! Arka musta on tullut!
No, katsellaan... ;D

Ilouutinen! Poikani sai kuin saikin opiskelupaikan! Juuri sen haluamansa. Kyllä pojankin naama vääntäytyi hymyyn väkisinkin, vaikka yritti olla tosi COOL. "kyllä mä tiesin sen saavani.." Mutta hymystä ei voinut erehtyä. Se ulottui korvasta korvaan.

Tällä viikolla odottelen neurologini esimiehen soittoa, tänään se ei vielä tullut, mutta jos jo vaikka huomenna? Saisi tämän asian jo laittaa sivuun ja jatkaa elämistä.

Katselin myös liikuttavat Ruotsin Viktorian ja Danielin häät. Niin aidon rakastunut pari. Se välittyi telkkarin kautta tohon mun nyhjääntyneelle kotisohvalle, se rakkaus ja se tunnelma. Love is in the air.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälkesi, kiitos.