keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Taaborinvuorella ja muuta mukavaa tarinaa.

Ja jälleen retkipäivä, nyt kohteena Taaborinvuori. Tämä kuva on otettu yhden mökin sisältä, ikivanha ja tunnelmallinen ompelukone. Historian havinaa ja jälleen kulttuurin parissa. Pahaa pelkään, että tätä menoa musta voi vielä tulla sivistynyt ja kultturelli ihminen. Niin paljon ollaan kuljettu retkillä ja kulttuuria aistimassa.

Tuolla oli pyykinpesua vanhanaikaisin keinoin, kivenhientoaa, sekä aivan mahtavan näytelmän katsominen. Kyllä on kivaa olla koulussa töissä, pääsee erilaisille retkille, minne ei normaalisti tulisi lähdettyä.

Ilmeikäs mies. Kannattaa klikata isommaksi!
Näytelmä kertoi vemmelsäärestä (joka kuvassa), ja ketusta...Kuvattua tuli tätä kuminaamaa. En voinut olla repeilemättä. Ihan mahtavat ilmeet! Eläytyminen oli ihan sataa. Kuten kollaasista näkyy.

Mua puri kusmuurahainen kaulaan tuolla teatteripaikalla. Jouduin kipittämään ensiapupisteeseen hakemaan antihistamiinia, sillä pureminen teki kipeää, ja kaula alkoi turpoamaan. Poltteli, kirveli ja sattui, ihan kunnolla. Ambumiehet antoivat pillerin, ja vessassa annoin kylmähoitoa. Lopulta se helpotti, mutta eipä ollut kivaa.

Työpäivän jälkeen (joka oli jaloilleni aika rankka), menin fysioterapiaan. Olin vielä niin kierroksilla että en osannut rentoutua. Oli pakko hengitysharjoituksien kautta saada mut rennoksi. Lihasten venyttäminen ei muuten onnistuisi. Lopulta olin niin rento, että hyvä että jaskoin puhua. Olisin nukahtanut jos olisi  annettu.
Mutta ei se päivä vielä siihenkään loppunut.

Maailman MS-päivää vietettiin tänään.
Ajelin ystäväni kanssa vielä Riihimäkeen, osallistumaan maailman MS-päivään. Tapasin uusia MS ihmisiä, juteltiin ja sain ilmapallon mukaani.

Lopulta, umpiväsyneenä saavuin kotiin hiukan ennen kahdeksaa illalla, totaalisesti kaikkeni antaneena. Mutta tyytyväisenä. :)

Nyt taidan käännähtää sänkyyn ja käydä nukkumaan. Hyvillä mielin!

1 kommentti:

  1. Mahtava kuminaama, kyllä toisilta luonnistuu. Ei mukavia noi kusmuurahaiset, sattuu niin pahuksesti ja vielä kaulaan arkaan paikkaan onneksi sait apua.

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.