torstai 1. huhtikuuta 2010

kevät on täällä taas!

Oja tulvii jo.

Toivon mukaan tulva ei ylly samanlaiseksi kuin muutamia vuosia sitten. Isän luokse ei silloin päässyt kuin kahlaamalla. Oli vesi tukkinut ajotiet täysin. Tuo kuvassa näkyvä talo ei ole isäni talo, olen vain kuvannut isän talolta siihen suuntaan. Isän talo on kumpareen päällä, ja sinä keväänä se oli täysin saarrettu jokapuolelta vedellä. Traktorilla sieltä isää ja muita haettiin...oli se aika hurjaa. Mutta onneksi talo oli sillä kumpareella, sisälle ei tullut vakavia kosteusvaurioita.
Krookukset!
Kävelin takapihalle kurkistamaan, ja kas! Siellähän jo krookukset päätään esille työntävät, se oli aika riemullinen hetki! Ihanaa! Kevät on totta!
 Kinder, laina-autoni, käytössä edelleen.

Niin, tossa se edelleen on. Ei oma ole valmis vieläkään...huh huh. 4kk täytyy nyt 4.4.10...kyllä on ison palaverin paikka kun menen omaani hakemaan.

Valitusvirren osa 4...
Yhden riemuvoiton, työvoiton sain tällä viikolla.
MS-hoitajani yritti todella kovin saada neurologiani ymmärtämään, että haluan todellakin lopettaa Rebifin käytön...ei onnistunut, vaikka kuinka yritti. Tuloksetta. Lopulta hän antoi mulle neurologini suoran numeron, sanoi että silloin on puhelintunnin aika. Soita itse vielä ja yritä, josko se sitten irtoaa se toisen lääkkeen resepti.
No, soitin sitten. Ja aikamoisen selittelyn jälkeen...sain hänet taipumaan ja ymmärtämään, että en jaksa enää näiden Rebifin sivuoireiden kanssa! Rytmihäiriöt, lihaskivut, pistoksen jälkeinen horkka, voimakas väsymys, päänsärky ja jalkojen voimakas painon tunne.
Lopulta hän taipui "enhän tietenkään voi pakottaa teitä jatkamaan hoitoa...". No et niin, mutta en ole siis hoitoa lopettamassa, vaan vaihtamassa lääkettä! Nyt sitten ensi viikolla aloitan uuden lääkkeen kanssa. Siirryn Rebifistä Copaxoneen. Rebifiä pisteltiin nahkaan kolmesti viikossa, Copaa pistelläänkin sitten joka päivä. Se on iso miinus, mutta jos saan tällä tavalla siivun vanhaa elämääni takaisin, on se pieni hinta!

Juuri nyt voin hyvin, ihana kevät!


1 kommentti:

  1. Kyllä nyt on pelloilla ja ojissa VETTÄ...

    Ihanaa että tuolta maasta pilkistää jo jotain vihreää... mulla krookuspenkit on lumen alla vielä pitkään....

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.