maanantai 29. maaliskuuta 2010

taidetta

Avaruudessa
Lapset saivat kuvitella avaruutensa, sellaiseksi kuin halusivat. Väriä, muotoja, aluksia...kaikkea. Luoda oman avaruutensa. Ihanan värikkäänä se esiintyikin!
Mukava taas blogiin laitella mukavia asioita, eikä vain valitusta. Kun ei se mun elämäni pelkkää valitusta ole. Siihen mahtuu paljon hyviä asioita, nyt negatiiviset asiat ovat liikaa vieneet aikaa ja energiaa. Onneksi koulussa lapset saavat niitä ihania onnistumisen ja ilon hetkiä aikaiseksi.
Pääsiäisruohokipponen
Tänö vuonna teimme savesta kipposet raeruoholle...multa jo saatu kippoihin ja siemenetkin on sinne nakattu. Vielä ei ole ehtinyt itämään, mutta hienot noista tulee, tai jo ovat, mutta kun ruoho itää, on väriloisto mahtava ikkunalla!

Meidän luokan lapset ovat sellasta tekevää sorttia. Ihan sama mikä työ aloitetaan, siihen lapset innolla tarttuvat kiinni ja käyvät työhön. Se palkitsee.

Sen verran valitusvirrestä, että sydän on selkeästi rauhallisempi kun jätin pois sen sydäntä kuormittavan lääkkeen. MS-hoitsu yrittää vielä kerran saada neurologin tajuamaan, että  kysessä on sen lääkkeen sivuoire ja vaihtaa se lääke toiseen, joka toivon mukaan sopii mulle sitten paremmin.
Ja huomenna olen menossa potilasasiamien pakeille, pohdimme sitä muistutuksen tekemistä. Jännittää.


2 kommenttia:

  1. Ihania ja värikkäitä nuo avaruuskuvat :)

    Pirteää mieltä tuovat tuollaiset taideteokset!

    VastaaPoista
  2. mukavaa,että elämääsi mahtuu myös auringonpaistetta! onnea sen valituksen kanssa.

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.