perjantai 26. helmikuuta 2010

Puuhastelua kotosalla.

Uusi jenkkikaappi!

Muutin tänne tähän asuntoon reilu vuosi sitten. Silloin jo puhuttiin uudesta jääkaapista. Se aina vain jäi...sitten aloin isännöitsijää jo hiukan pommittaa...ja asia eteni vähän, viime kesänä.
Nyt talven aikana muistuttelin taas asiasta ja tänään se uusi sitten tuli!
En saanut toivomaani jääkaappipakastin yhdistelmää, mutta olen erittäin onnellinen tuosta jenkkikaapista! Ihanaa! On edes pieni pakastinosa. Edellisessä oli vain pakastinlokero ja se ei edes toiminut.

Piti kyllä ihan ite sitten purkaa alakaappi irti, mutta toki sen osaan ja teinkin.
Ja sitten naapurin/ystävän avulla saimme sen paikalleen nostettua.
Kyllä nyt kelpaa!


Kävin sitten myös JYSK:in avajaisissa eilen...ja uudelleen tänään. Matkaan on parissa päivässä sieltä tarttunut kenkätelineet jotka myös tänään kasasin. Siistiytyi heti eteinen, mutta eteisproggis kesken edelleen, tulossa viel penkkiä ja hyllykköä samaa sarjaa.


Uusia tyynyjä tullut ostettua iso kassillinen, ja lakanoita...kelpaa illalla tämänpäivän aherruksen jälkeen suihkunraikkaana kellahtaa uusille puhtaille lakanoille ja ihanille pehmeille tyynyille.

Huomiseksi jää vielä toimistotuolin kasaaminen, ei ole enää puhtia siihen. Ehtii sen huomennakin.
Kiitos ihanalle äidille ihanasta tuolista ja aamullisesta kuuntelusta, tiiän että täällä käyt lukees, ja kiitin jo livenäkin. Muiskis!

1 kommentti:

  1. Sinulla vaikka mitä kivaa uutta, ei haittaa vaikka pakkaset häipyvät kun on uusi pakastin jenkkikaapissa.
    Minunkin pitäisi mennä tyynyhankinnoille, mutta mistä löytäisi kunnon tyynyjä eikä niitä joiden sisältö murenee pieniksi palleroiksi.

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.