maanantai 25. tammikuuta 2010

Pimeitä kuvia


Mustavalko


Samainen kuva luonnollisessa värissään. Tuossa katulampun loisteessa. Hiljalleen lunta sateli...aika kiva fiilis.
Paitsi että sormet oli umpijäässä ja koira ryki toiseen suuntaan...onneksi oli kolmijalka mukana. Sain taas lisää hullun leimaa otsaani tuolla liikkuessani. Mut ihan sama. :)

Ihan kaunista tuolla ulkona on, ja tiiän että olis kaduttanut tän talven jälkeen jos en olis käynyt yhtään yökuvaamassa ja tota tunnelmaa tallentamassa.


Tää huurrekuja on luonnossa tosi vaikuttavan näköinen.

Kotiin tultaessa sormia särki! e jäätyivät ihan kunnolla, tungin lämpöisen veden alle ja lämmittelin niitä, se teki kipeää.

Mutta nyt taas sormet liikkuu. :)

5 kommenttia:

 1. Tänä talvena ympäröivä luontomme on kyllä poikkeuksellisen kaunis. Kaikki pinnat ovat saaneet kauniin lumikuorrutuksen.
  Pihojen siivoamisen kannalta se ei ehkä ole mukavaa. Kuitenkin mielestäni tästä on syytä nauttia sillä, en usko tämän aivan heti toistuvan.

  VastaaPoista
 2. aivan näin ajatusmatkaaja...en usko että tämä kauneus heti toistuu, tästä on nautittava, vaikka kesää kaipaankin, tai ainakin sitä, että pakkanen laskee alle -10...kovia pakkasia ei enää oikein jaksa.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan tunnelmallisia pimeänkuvia :)

  Olipa hyvä, että viitsit lähteä kuvailemaan, sen verran kaunista kuvasatoa meidän muiden iloksi toit!

  VastaaPoista
 4. Kauniita tunnelmakuvia ja mustavalko versio on kaunis!

  VastaaPoista
 5. Olin minäkin aivan haltioissani noista sinun kuvaotoksistasi. Niin niin kauniita ja ihania kuvia talvesta, vaikken talvesta juurikaan pidä, liian kylmää ja lunta myös liian paljon, siinä ei rolla oikein kulje...

  Kysyin sinulta tuolla aikaisemmin niistä haloista ja kysyn nytkin; ett mistä se nimitys niille tulee, onko sinulla siitä tietoa ( minua vain kiinnostais tietää :))

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.