torstai 3. joulukuuta 2009

Tasapaino?


Maalaus?

Huoh...nyt ei oo kivaa enää.
Autopalo parkkipaikalla, jalat hyytelönä ja eilen sitten kaiken kaupanpäälle meni tasapaino.
Kamalaa kiertohuimausta, maailma ei pysynyt paikoillaan. Ei voinut lukea, katsoa telkkua, tai kääntää päätään. Meni jalat alta ja oksetti.
Monta tuntia sitä kuunneltuani päätin lähteä sairaalaan päivystykseen. Josko olisi pakko aloittaa kortisoonin tiputus, kun näyttää että MS oireet lisääntyy, eli pahastikkin pahis kiukkuaa.

No, siellä makoilin. Mut tutkittiin ja soitteli lääkäri päivystävälle neukullekin välillä. Totesivat että ei ole kyse ainakaan muusta aivotapahtumasta kyse kuin MS tai sitten asentohuimaus.
Liittyy voimakkaasti pään ja silmien kääntöliikkeisiin.

Päästivät mut sieltä kotiin, kun lupasin ottaa kepin käyttöön ja liikkua hitaasti ja palata sairaalaan heti jos olo yhtään huononee. Olisivat ne mut osastolle ottaneet, mutta kotiin halusin.

Maanantaina mulla on neurologin vuosikontrolliaika. Katsotaan mikä mun tilanne silloin on. Laitetaanko pulssi tippumaan vai mitä tehdään.
Mutta...päivääni piristi tänään parvekkeelta avautuva näkymä, aivan upea maalaus!!!

Kunpa pääsisi nyt luontoon kuvaamaan, mutta ei uskalla lähteä hortoilemaan. Mut miks nyt sit paistaa? Ku olen estynyt liikkumaan? hö!
Mut nauttikaa mun puolesta tuosta ihanasta mollukasta.


3 kommenttia:

 1. Voimia sulle Sasaliini....se aurinko varmastikkin koettaa piristää sun mieltäs nyt kun *pahis* kamu jyllää sun kropassa. Toivottavasti vointisi siitä kohenee, mutta jos ei niin pulssi on varmasti paikallaan. Mäkin oon niitä ottanu useita tässä vuosien varrella, ja heitinkin ihan huulena tässä muutama päivä sitten että vois hakea pulssin näin joulun alla, tulis sitä virtaa joulun askareisiin.
  Otahan rennosti, hyvä kirja ja kynttilät!!

  terveisin marjo

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marjo!

  Kyntilät jo palaakin, mutta kirjoja en voi lukea...silmissä vilistää ja alkaa oksettamaan.

  mutta telkkua pystyy katsomaan..sillä saa ajan kulumaan.

  VastaaPoista
 3. Ei muutakun kaikki saippuasarjat nyt kiertoon *aamuin ja öin*!! (Eli kaikkina vuorokaudenaikoina)

  terv.marjo

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.