maanantai 14. joulukuuta 2009

Ihana valo!


Valo!

Tänään soitteli iskä ja pyyteli mukaan kaupoille. Menimme ostamaan mulle joululahjaa, olin toivonut uutta peittoa. Sain nyt itse valita millaisen peiton haluan. Ostin samalla uuden torkkupeiton ja uudet lakanat itselleni.
Nyt pyörii pesukone ja ehkä illalla pääsen uuden peiton alle...oiiii..

Mutta Hrrrr! Ulkona oli kylmä! Pakkasta mittari näytti -12. Ja kun on ollut plussan puolella pitkään, tuo kylmyys oli aika hurjan tuntuista. Onneksi en asu pohjoisessa, missä pakkanen kiipeää jo yli -20 asteen. Kammostus!Käppäilin isän pihalla ja ihastelin tuota valoa! Se oli niin lämmin, vaikka pakkanen olikin kylmä. Loi oudon kontrastin. En tiedä sainko sen tallennettua niinkuin sen näin. Mutta vain kävelin ja ihastelin tuota valoa!
Huomasin että olin kaivannut tuota mollukkaa. Se vaan tuo kummasti piristystä tähän harmauteen, mikä on Suomen ylle laskeutunut ja siinä viivytellyt.
Väisty pois! Tilalle vaikka pakkanen, kohan on valoa!Jäniskin kipittänyt pihan poikki.

Ja tää pahis...tää on todellakin alkanut väistyä. Sain tehtyä eilen jo kävelylenkin koiran ja kameran kanssa. Ei se lenkki iso ollut, mutta sitäkin ihanampi!
Ei horjumista, ei keppiä mukana...menin melkein kuin tavallinen ihminen...noo, siitä tavallisuudesta nyt tiiä, mut hyvältä tuntui!

Siitä riemastuneena siivosin eilen keittiön kaikki kaapit. Nyt on puhdasta, raikasta ja tavaratkin taas löytyvät.

Ihanaa taas olla olemassa!

5 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Hienoa, että pahenemisvaiheesi on vähitellen väistymässä.

  VastaaPoista
 2. Valo on nyt tosiaan kaunista. Aurinko paistaa korkeimmillaankin niin matalalta, että valo on tällaista hienoisen punertavaa koko päivän. Mutta pääasia, että on valoa! Pikkasen tosin harmittaa, että sitä pitää viikolla katsella työpaikan ikkunasta, mielellään olisin kuvailemassa, 23 asteen pakkasesta huolimatta...

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kuulla, että olosi on taas parempi :) Toivottavsti olo pysyisi hyvänä ja mieli iloisena pitkään!

  Hyvin olet saanut tunnelman ikuistettua kuviisi - ovat tosi kauniita.

  Tuota keltaista mollukkaa on kyllä aina ikävä - tämä syksy varsinkin on ollut niin "auringotonta" pimeyttä, että. Nyt on mieli pirteempi kun aurinkokin väliin pilkistää!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ronja, irma ja Hanna!

  Tuntuu niin hyvältä saada taas se oma elämä takas. pääsee liikkumaan kameran kanssa ja nauttimaan luonnosta.

  VastaaPoista
 5. Valo on ihmeellinen piristäjä ei uskoisikaan kuinka suuri on. Lunta kun hiukan tuli niin sekin tuo valoa. Kiva jos on kuntosi parantumaan päin.

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.