lauantai 31. lokakuuta 2009

Ulkoilemassa


Lumi kaiteella.

Pitkästä aikaa jaksoin lähteä kameran kanssa ulkoilemaan ja pitkästä aikaa sääkin oli suosiollinen. Koko syysloman satoi vettä. Sekä olin niin väsyksissä, etten jaksanut edes kuvaamaan lähteä, eikä se jatkuva sataminen yhtään asiaa auttanut.

Kyllä huomaa että ei oo enää ihan nuori. Tai no normaalisti vissiin tässä iässä vielä ollaan suhteellisen virkeitä. Mutta ehkä mulla MäSä tuo omat väsymyksensä ja rajoitteensa. No, sopeudutaan, eipä tässä muutakaan vaihtoehtoa ole.

Tänä aamuna oli kyllä niin paljon helpompi hypätä sängystä ylös! Tuo aurinko tuo tuota energiaa! Jatkuva pimeys ja sade väsyttää.

Lehdet asfaltilla.

Mulla on töissäkin sellaset "piina-viikot". Luokkamme opettaja on poissa kaksi viikkoa ja mä sijaistan, eli olen opena. Olenhan jo tehnyt näitä kouluhommia 10-vuotta, joten ei ole vaikeaa hypätä roolista toiseen. Mutta on se aina rankempaa olla luokassa jossa 10 oppilasta ja kaikki tarvitsevat henkilökohtaista ohjausta runsaasti. Onneksi sain yhden nuoren miehen luokkaan avuksi. On edes varasilmät, jotka näkevät mitä selän takana tapahtuu.

Eka viikko sijaistuksesta on takana, ensi viikko edessä.
Toisaalta myös nautin näistä päivistä. Saa lisähaastetta omaan työhönsä ja näkee asioita opettajan silmin. Tuntisuunnittelut, kokeen valmistelut, korjaamiset jne...

Mutta nyt, aurinkoisena aamuna, nautin!
Tuosta raikkaasta ja kirpeästä ilmasta. Oli ihanaa kävellä rauhallisessa metsässä.
Aurinko, tuo ihana aurinko.


1 kommentti:

  1. Tuo on ihana tuo eka lumikuva :)
    Hieno ja herkkä!

    Täällä on ollut aurinko tyystiin hukassa - onneksi sentään tänään päivällä se suvaitsi näyttäytyä meille taas - olipa ihanaa!
    Kummasti siitä auringosta saa sellaista iloa ja voimaa!

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.