lauantai 8. elokuuta 2009

Viimeinen lomaviikonloppu


Kosketus

Istuskelin parvekkeella eräänä iltana. Nousi kolme kuumailmapalloa taas läheiseltä kentältä. Kolmas ei mahtunut tähän kuvaan, mutta nuo kaksi, jotka kevyesti koskettivat toisiaan. Ihan ajattelin että on ollut jännää tuolla pallossa, ainakin jos mä olisin ollut.
Olisin varmaan napannut kameran ja kuvannut viereistä palloa.
Todennäköisesti hekin niin tekivät jotk tuolla pallossa olivat.Aamu usva.

Tänä aamun heräsinkin jo 06.00, hiukan liian aikaisin. Käväisin keittiössä juomassa vettä ja huomasin tuon runsaan usvan, sumun. Siispä kameraa hakemaan ja kuvaamaan. Pienen hetken harkitsin lähtöä ihan pihalle saakka kameran kanssa...mutta en sitten jaksanut, vaan uni ja sänky voittivat.


Rannalla.

Päivästä tulikin ihan superkuuma. Lähdimme äipän kanssa jo kymmenen aikaan rannalle päin ajelemaan. Vesi oli lämmintä, ilma kuuma. Viihdyimme rannalla 5 tuntia ja rapiat päälle.
Mutta ei tuo aurinko enää rusketa. samanvärinen olen edelleen, mutta rannalla olinkin ihan sen veden ja fiiliksen takia..

Maanantaina sitten töihin...voi plääh. Pitkä ja ihana kesäloma on ohitse.
Hiukan pelottaa mennä töihin, kouluun. Siellä se sikaflunssa jyllää täydellä teholla muutamassa viikossa. Voi plääh! Toivon mukaan siltä säästyn, pelottaa tuon perussairauden puolesta. Kun ei saisi mitään tulehdussairausia sairastella, ne kun tuppaavat aina aktivoimaan uuden pahenemisvaiheen...ja mitä pahempi on tulehdussairaus, sen massiivisempi pahenemisvaihe.
Jotta...hiukan huolettaa.

Nii, mut huomenna mennään isän synttäreille.
:D

2 kommenttia:

 1. Kesä rannalla taisi olla ihana? :) Toivottavasti kouluvuosi lähtee hyvin alkuun. Täytyy myös toivoa, että sikainfluessa ei iske kovin voimakkaasti tänne Suomeen. Kenenkään ei soisi sairastuvan.

  VastaaPoista
 2. hei Ronja!

  Kyllä, kesä on ollut ihana, täynnä tapahtumia, ihania ihmisiä, ilmoja, iloa.

  Tuntuu kuin putoaisi jonnekin...mennäänmkin töihin. No, äkkiä se työ imaiseen sisäänsä.

  ja kyllä, en toivo kellekään röhkimistautia... :((

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.