keskiviikko 5. elokuuta 2009

Veden ääressä.


Viimeinkin odotus palkittiin! koittihan se rantapäivä lopulta. Pääsimme kuin pääsimmekin rannalle. Tosin kummityttö ei päässyt mukaan, sillä oli jo muut suunnitelmat tälle päivälle. Mutta mä pääsin.
Oi kuinka nautinkaan! Viimeisiä lomapäiviä, kun työt alkaa maanantaina, en juurikaan enää rantailla ehi, vaikka säät sallisikin. Joten olin erittäinkin iloinen tämänpäiväiväisestä rantailusta.

Vesi oli edelleenkin lämmintä. Aurinko porotti kuumottavasti. Mutta kun olen jo hyvän pohjavärin saanut nahkaani, laittelin itseeni Natusan vauvanöljyä, saa talteen viimeisetkin rusketuksen rippeet. On meinaan häät tulossa parin viikon päästä ja on kivemman näköistä kun on nahassa väriä.
Niin siis ei mun omat häät, vaan "sisar-puolen"...ei oo onni napsannut tänä kesänä...ei oo hyvää ehdokasta itselleni löytynyt. Plääh...ehkä ensi kesänä sitten?

Unohdin kameran kotiin ja se harmitti. Mutta onneksi kännykässä on hyvälaatuinen kamera. Sain siis tuoltakin reissulta edes yhden kuvan. Kesäfiilistelyä loppuun saakka.

1 kommentti:

Jätä jälkesi, kiitos.