lauantai 20. kesäkuuta 2009

Juhannusaatto


Juhannusaattona olin vain kotosalla, aamun ja vielä päivänkin. Kuvailin parvekkeelta sateen kastelemaa vaahteraa. Hetken paistoi aurinko, ja vaahtera oli aurinkokylvyssä. Klikkaamalla näkyy vesipisarat.


Pihakeinu näytti idylliseltä, eikä heti uskoisi että tuo on keskellä kerrostalojen pihaa. Häivähdys maalaisromantiikkaa keskellä kaupunkia.


Sateinen parvekkeen kaide.

Tässä kohtaa soittelin äidille, että mitä tehdään. päädyttiin sateisen ilman takia sisätila Juhannukseen. Lähdimme ostamaan videoliikkeestä mässyä...ja olimme menossa äipän sohville makaamaan ja tuijottamaan töllöä. Niin, niin tylsää Juhannusta suunnittelimme.

Mutta sitten sain päähänpiston, että laitetaan viestiä mun veljelle ja hänen vaimolleen ja lähetään ajelemaan pitkin Tuusulantietä, ja treffataan heidän kanssaan jossain.
Äippä lähti hakemaan toiset sukat ja housut jalkaansa, otti meille kupit autoon ja juotavaa ja sitten menoks.

Treffattiin sitten veli ja vaimo Riihikalliossa, mistä ajelimme Sipooseen ja sieltä Karhusaareen.Tämä kuva yllä on Karhusaaresta. Meripelastusalus valmiina lähtöön.


Karhusaaresta jatkoimme matkaa, kohti Porvoota. Vaikka sää oli epävakaa, oli mukavaa ajella, sillä liikennettä ei ollut nimeksikään. Eikä satanut.
Tässä Porvoon maisemaa.


Ja yksi taidekuva eksyi mukaan.

Matkalla näimme yhden kokon, toisen kokon, mikä oli jo hiilellä, ehkä yhden roihuavan mökin? Tuosta emme ole aivan varmoja, ei päästy riittävän lähelle. Mutta ei se kokkokaan ollut!

Kotimatkalla näimme vielä yhden kokon. En jaksanut pysähtyä sitä kuvaamaan, sen verran jo väsytti ja kotiinkin oli vielä matkaa.

Mutta hauska ja liikkuva Juhannus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälkesi, kiitos.